Stockholm - Eslöv - Utomlands - Båstad

Hej alla!

Just nu sitter jag på min sista dag på praktiken och jag kan inte beskriva hur konstigt det känns! Imorgon åker jag till Eslöv för att ta tag i mitt specialarbete och på frdag/lördag åker vi utomlands.

Eslöv är väl mest det som känns skit. Jag tycker det ska bli väldigt kul att träffa familjen men resten skulle jag kunna slippa. Vara hemma i en vecka känns allt för mycket just nu!

P kommer i för sig på torsdag vilket är en fröjd. Ska bli kul att åka iväg med honom efter har varit ifrån varandra i ästa em vecka. Det känns väldigt konstigt men det kommer att gå bra!

Nu ska vi fika och fira av mig!

C.

VIP Kväll med goddiebag

Kom just på att vi ska ha en vipkväll iikväll i Västermansgallerian. Det är en smyckebutik som ska byta namn till ABFAB. Det kommer bli vin, rabatter och goddiebags. Är det någon som känner för att gå? Såklart är det vi Elle.se och håller i det.


Ge mig sooovmorgon!

Godmorgon!

Jag och P är lika trötta på morgonen och har verkligen svårt för att komma upp. Det händer ofta att man inte hinner äta frukost, som idag. Så nu sitter jag på kontoret och dricker latte, äter knäckebröd med ost och yoggi med periska smak. Tur att jag har praktik på ett sånt bra ställe som alltid har frukost i kylen!

P har snott skinkosten och vägrar lämna tillbaka den. Visst är det dåligt?

Imorgon är det sista dagen på praktiken, på lördag bär det av till Skååååne ocg nästa vecka ska vi kaaanske åka utomlands ! Skulle vara en perfekt avslutning på sommaren, behöver bli brun!

C.



Visst ser detta härligt ut?

Kryssning till Helsingfors!

Var ett tag sedan jag skrev, trodde jag hade skickat ett inlägg i lördags, men tydligen inte! Helgen var lugn och rolig. Vi var på Gröna Lund igår och gjorde av med massor av pengar!

Idag ska jag åka på kryssning till Helsingfors med kontoret. Det blir en rolig avslutning på en bra praktik! Det är en riktigt lyxbåt vi ska åka på, även om jag inte tycker om att åka båt så är det okej!

Ska berätta mer när jag kommer hem!

PUSS



En jättestor båt med SPA , bra restauranger och härlig shopping!

Ny favorti författare

Godmorgon!

Idag kan jag berätta att jag mår bättre men fortfarande lite bitter eftersom jag missade festen igår. Idag är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men något kul får jag hoppas att det blir!

Jag har en favortförfattare som heter Denise Rudberg. Har läst alla hennes böcker, mer än en gång. Jag har länge letat efter någon som jag kan läsa under tiden Denise skriver sina böcker och jag tror att jag har hittat min nya favortiförfattare nämligen Kajsa Ingemarsson. Har läst Lyckans Hjul, Inte enklare än så och nu läser jag På det fjärde ska de ske. Otroligt bra böcker, så nästa gång ni står och funderar på vilken bok du ska välja, kom ihåg de jag nämt!







Väntar på svar agngående jobb och är väldigt nervös!

Sjuk, just idag!

Faaan, just idag, när det är en jävla fest blir jag sjuk. Har mått så fruktansvärt illa hela dagen och kräkt några gånger. Missar festen ikväll, tyvärr. Men glöm inte att gå in på cafe.se och kolla på bilderna!

Nu sitter jag i köket och P lagar mat, min lilla älskling, han är då duktig!

Snart är det klart var jag ska jobba, håll er uppdaterade!

C

Cafés stora modepris

Ikväll är det dax för Cafés stora modepris, vilket innebär massor av skumpa, mat oh mingel. Det ska bli väldigt roligt men dock undrar jag vad jag ska ha på mig, alltid samma problem. Den ända klänningen jag skulle kunna tänka mig är inte tvättad. Måste åka till H&M och hitta mig något snabbt.. Ingen som har något bra förslag?

Ikväll kommer jag alltså att befinna mig på Hasseludden för en riktig fest, efterfesten är sen på Cafét!

Jag ska ta hem en goddiebag till P , han kommer bli så glad!

C.

Praktiken snart slut

Hej på er!
Är trött idag, skulle gå upp 6.00 för att titta på Sverige-Norge i OS-kvartsfinal. Dock slog jag på TVn och såg resultatet och slog av den direkt. De förlorade tyvärr..

Sanna Kallur gick det ju inte heller så bra för. Min syster tävlar i häck och har tränat en del med systrarna Kallur och jag vet hur jäävla gullig Sanna är, hon var helt enkelt inte förtjäny av det. Min systerhar ramlat några gånger och bara på en liten tävling blev min syster helt förkrossad, vilken smärta det måste vara o ett OS.

Praktiken är snart slut, endast två veckor. Sen ska jag skriva specialarbete och vara hemma i Eslöv. I slutet av sep är det dags för Båstad igen.

Ska på jobbintervju idag, två st imorgon. Det ska bli roligt och jag hoppas att några av dessa jobben verkligen är något för mig!

C.

Att göra.

Denna veckan har jag mycket på gång, vilket är väldigt kul!

Måndag
10.00 Möte med Drytrend.com, säljer lyxhanddukar på nätet
16.30 Färga och klippa mig, ska bli mörkhårig (HJÄLP)
18.30 Köpa gymkort på SATS

Tisdag
15.00 Intervju för ett spännande jobb
17.00 Träna mitt första pass på SATS

Onsdag
9.00 Hämta min klocka från Tid & Lust
13.00 Intervju Plaza Kvinna
17.00 Vaxa benen på Naglar på fridas
18.00 Träna

Torsdag
17.00 Träna
Annars lugn dag med P.

Fredag
11.00 Möte med KyssJohanna (smycken på inernet).

Jag har verkligen ett roligt jobb!

C.



Svartsjuka

Jag har ett problem som jag vet att jag har, jag har en förmåga att vara otroligt sv artsjuk. Sanningen är den att jag inte alltid har varit det. Innan jag träffade P hade jag en annan kille som inte var så snäll alla gånger. Jag vet att han förstörde mig och att det är hsn fel att jag är svarsjuk och mår så otroligt dåligt över det och funderar heeela tiden på vad P känner.
Detta är väldigt jobbigt för både honom och mig och jag förstår att han blir trött på mig ibland...

Som sagt är detta något som är otroligt jobbigt och jag önskar att jag inte var det! Men hur mycket jag än försöker kan jag inte hjälpa det..

P är inte som den andra killen och jag vill tro att han aldrig skulle kunna såra mig. Jag försöker, varje dag. Det tar bara lite tid!



Tack Gud för svampen

Hej!
Nu är jag hemkommen från Västerås, har varit en lugn och trevlig helg. Det viktigaste som hände under dagen var att vi hittade skiiit mycket svamp (tack Gud). Jag var i för sig oootroligt dålig på hitta och efter två timmar i skogen, blöta strumpor och en halvfull påse (Ps påse var full) ville jag bara sova!

Vi hittade som sagt skit mycket och ska imorgon lägga ut bild på hur mycket.



Jag hittade min enda svamp (resten som jag hittade var ställen som P hittat och han var snäll och gav mig några)

En liten skogsmulle

Imorgon ska jag och P ut och i skogen att plocka svamp. Detta är något som jag måste dela med honom.. Han tycker att det är skiiit roligt och har längtat efter det hur länge som helst. Så fort det kommer regn säger han "detta är bra för svampen". Nu har det ju regnat en del men ändå varit sol vilket innebär att det måste finnas hur mycket som helst. Jag är inte alls lika glad över svampplock och tycker det är sådär att gå i skogen i flera timmar, man bli ju så sjukt trött! Men att se P vara som ett barn och se hur han skiner upp när han hittar svampen blir det värt det. OM det inte hittas någon svamp imorgon kommer det vara en otroligt bitterhet, då vill jag inte vara med! Jag ska be till Gud att där finns skiiiit mycket svamp!


Väldigt berusad

Oj vad full jag var igår.. Allt var gratis och jag har nog aldrig druckit så mycket rosé. Jag och P drack nog mest och hämtade mest dricka, det var heeelt sjukt. Dock blev jag väldigt full och P fick gå hem med mig rätt tidigt!

Idag ska jag åka till Västerås och träffa Ps föräldrar. Vi ska ut och äta och bara ta det lugnt, i alla fall jag!

Ses

NU är det på G

Oooooj vad snygg min "nya" blogg kommer att bli. Håller på att sammarbeta med en tjej som håller på med blogg design och det kommer bli en bra förnying. Jag tror att det kommer bli ännu mer läsare och roligare inlägg.

Jag skulle vilja ha en digital kamera, en rosa. Sen vill jag ha en ny data, en rosa. Såg en igår, sååå jäävla snygg. Känns som det är mycket jag vill ha nu :)

Blir ett bra party ikväll!!!

PUSS



Åhhh, 11.000kr. När jag tjänar pengar ska jag köpa denna!

Älskade CSN

WOHO kollade nyss mitt konto och såg att jag hade fått pengar från CSN. Huuur mycker som helst! Asså jag är sååå glad, nu är jag räddad!

Har även köpt min klocka från Tid & Lust!




DKNY

Style by star

En av mina kunder på Elle.se är Style by stars (stylebystars.com). De säljer heelt fantastiska klänningar till ett väldigt bra pris. Ta er en titt!




Denna vill jag ha, snygg va?

Kan bli en bra helg!

Godmorgon!

Sitter ännu en gång på kontoret, idag läser jag nya Elle Mat & Vin. Finns så mycket som jag skulle kunna tänka mig och laga men inte kan!

Ikäll ska jag och P på en modevisning för Hunky Dory på¨Nordiska Muséet och Sen efterfest på Josefina. Detta kan bli en väldigt trevlig kväll och jag ser fram emot det!

Imorgon ska vi åka till Västerås för att hälsa på Ps familj. Ska ut och äta på lördag och på söndag ska vi plocka svamp i skogen (en grej som P älskar). Jag är verkligen inte bra på det och hittar aldrig något!

Köpte ett jätte ´snyggt linne igår från Top Shop, svart med fransar. Ikväll ska jag ta kort på mig och P som ni kan få se sen. Vi ska vara snyggast på stället :)

Stockholm fashion week

Igår vra jag på utställning Rookies&Players. Träffade min kun Mo´cycle och kollade runt på andra utställare. Det delades även ut ett rookie pris som fick till Uniforms for the Decicated, tyckte att de hade snygga och bra kläder dock bara för killar.  Sen möte jag upp P och Per för en runda på stan, köpte en nta skjorta på Zara (rosa och vit).

Nu är jag tillbaka på kontoret och skulle egentligen snart ha möte med min chef för framtiden. Hon har inte dykt upp så det blir väl inget med det!

Nu ska jag ringa Stylebystars.com, kolla in sidan, sjukt snygga klänningar!

Lisa på torget

Sitter på kontoret, har fått in ett nytt möte med en kund, häärligt. Ska berätta senare vilken kund det är!
Idag ska min akollegor bjuda mig på födelsedagslunch på Lisa på torget. Jag har faktiskt aldrig ätit där innan så det ska bli väldigt spännande!

Har lite jobb att fundera på, vet inte riktigt hur jag ska göra. Har fått ett erbjudande till och det låter okej!

Imorgon ska jag på modemässan Rookies&Players, ska bli kul att träffa min kund Mo'cycle!

Brandkår, polis och ambulans på samma gång!

Nu ska jag berätta.. Igår när vi skulle åka och handla tyckte vi att det luktade konstigt i trappuppgången, men det var inget vi brydde oss om och tänkte inte mer på det. Efter ca. 1,5 kom vi tillbaka och då var stanken ännu värre och det luktade som mest i vårt kök. Vi blev skit rädda och trodde att vi hade glömt stänga av plattorna, men allt var i sin ordning. Jag bestämde mig för att gå runt till grannarna och fråga om de visste något dock öppnade ingen. Vi kom ändå fram till att det var på andra våningen och efter att ha luktat in genom brevlådan förstod vi att det luktade bränt. Vi såg ingen rök men bestämde oss ändå för att ringa brandkåren..... och med brandkåren(två bilar) kom polis och ambulans. Det visade sig att de på andra våningen hade glömt stänga av plattan och det hade kunnat vara enorm fara. Vi var helt enkelt dagens hjältar. Visst var det bra gjort?

C.

Bad day.

Dagen har inte varit bra helt enkelt. Dock hände det lite action i Enskede, brandkår, polis och ambulans kom på besök p.g.a. att vi hade ringt, men det ska jag berätta imorgon!

Hörs imorgon!

PUSS

Till sist...

Nu ska jag gå och ta ett bad, tycker jag är förtjänt av det!

Hörs imorgon.

PUSS




P tittar på en film som han tycker är skiiit bra, det gör inte jag!


Städning och film på en lördag.

När jag och P kom hem hade Pelle städat jätte fint! Vi tog tag i vårat rum också, vilket jag hatar. Asså jag HATAR verkligen att städa. Mitt förslag var att när vi flyttar till Östermalm ska vi ha en städare som kommer en gång per vecka. P röstade ner det totalt, typiskt!

Har ju glömt visa våra tårtor från våra födelsedagar. För er som missat det fyller jag år den 2 aug och P den 5 aug.
Den ena ville inte vara sämre än den andra, båda fick tårta på sängen, dock vann nog P. Han gjorde den heeelt själv och den var mycket godare!



Jag städar, i Ps byxor.



Här är P med tårtan till mig. Fiiin

!

Här är min. P vann, eller hur?


En dag på stan

Idag har jag och P varit på stan, eller rättare sagt var vi ungefär två timmar inne på Åhléns City. Vi köpte filofaxer till våra jobb, något man måste ha för att se braaa ut. P köpte "pärm" av något slag när man kan lägga papper och andra saker i. Vi var verkligen nöjda!

Jag köpte även en väldigt fin tröja från Zara. Ska köpa en likadan i en annan färg, gillade verkligen den!

Vi åt även på Jensens Bofhaus, vilket jag älskar med P aldrig mer kommer att följa med till!



Visst var den snygg? Med legings och mina UGG Boots till.




Min till höger. Måste ändå säga att det P köpte var snyggast :)



Vad tycker ni om mina älskade skor? Jag blir säkert 10cm länge och de är skiiit sköna!



Nya ELLE !

Woho, nya Elle kom till kontoret idag, modenumret, helt sjukt grym! Om några dagar kommer den även ut i butik så att ni också kan få köpa den och jag tänker inte avsjölja vem det är på framsidan :)

Idag kommer mamma och pappa. Ska bli kul att träffa dem! Vi ska ut och äta, min käre far ville ha plankstek :)

(För er som har missat det jobbar jag på Aller Magazine, tidningarna Elle och Café. Jag har praktik här till slutet av augusti, sen får vi se vad som händer)

C.

Arg... ledsen.

Var längesen jag skrev något om hur jag mår i bloggen men idag kan jag inte låta bli! Vet ni hur otroligt trött jag är just nu, på allt? Är så trött på att man inte kan göra något förrän det blir sura miner. Jag blir även trött på att människor inte förstår när de sårar och att de skiter i det! Hatar egentligen att gnälla såhär, men just nu kan jag inye låta bli. Jag kan inte ens beskriva med ord hur jag känner mig... typ helt...sämst. Är det så det ska vara?

Vill inte vara ledsen!


Ännu en utförsäljning

Hej på er!

Idag ska jag på en utförsäljning på PEAK. Kan vara bra, vill hitta en jacka och en tröja. De brukar ha snygga skidjackor.
Hoppas på att det är bra priser bara!

Har även bestämt mig för att köpa klockan som jag visade.

Hörs senare!

C.

Min klocka.

Jag tycker om smygen och hatar halsband som sitter "tajt" runt halsen, lång är okej men inte mer än så. Armband går bra, eller vissa i alla fall. Jag har inte hål i öronen (skumt va?) men jag tycker att jag aldrig haft behov av det helt enkelt. Vet inte varför jag aldrig tyckt om smycken, men så är jag!

Klockor tycker jag däremot om, om det inte är guldklockor, asså såna tjejiga och mindre. Det ska vara stora lite mer manliga klockor och vet ni vad? Jag har faktiskt hitta den jag vill ha. Det är en kund till mig som heter Tid & Lust. Så jääävla fin! Den ska jag köpa!





Från DKNY, 2300 kr


P fyller år!

Min födelsedag i lördags var bra! P. hade fixat det kanon.. Kvällen blev galen. Kan säga såhär. Jag hade en vit klänning när jag gick ut och den var rosa när jag kom hem (rosévin). Det var kul helt enkelt och vääääldigt galet.

I söndags var jag lite sliten, dok inte i närheten av vad P var. Jag bestämde mig för att ge mig av från lägenheten och träffa Jenny på en fika, vilket var otroligt trevligt! Två skåningar som malde :)

Idag fyller P år. Han fick frukost på sängen med tårta, jag hade skrivit "Peppar 27" Ska lägga in en bild sen när jag kommer hem!

Nästa vecka ska jag på modemässa på Ambassadeur. Min kund Mo'cycle är nominerad till årets rookie, ska ta lite bilder som ni ska få se. Vill n själva gå dit är den öppen för allmänheten den 15 augusti!

Hörs sen!

Grattis till mig!

Jag fyller 21 år idag.. Känns inte något speciellt. Lite äldre kanske, det låter inte så ungt som 20.

P väckte mig med tårta och te imorse. Han hade bakat den heeelt själv. Vi gav oss ner till stan och kollade på Pride paraden, riktigt kul var det! Vi skulle egentligen varit på Sturebadet och haft en dags spa men de byggde om, typiskt.

Jag har vunnit skiiit mycket på lotter denna dagen, 250kr på trisslotter, så nu är nästa maten fixad för ikväll. Vi ska äta på en jätte mysig kvartetskrog som heter Fridéns. Efter det blir det Café Opera, vi har bokat bord där med 20 andra personer, kan helt enkelt bli en lyckad kväll!

Tack P för att du gör denna dagen sååå bra♥

Ska berätta mer imorgon

trevlig kväll!

RSS 2.0