Tänker tillbaka.

Sitter och tänker tillbaka på tre veckor i Stockholm, tre otrolihgt roliga veckor. Har haft den bästa praktikplatsen, träffat nya härliga människor och haft otroligt kul. Nu är man tillbaka till Båstad, vilket inte alls är kul! Båstad jämfört med Stockholm liksom, asså jag pallar inte!
Det fanns en sak som jag var glad åt att komma tillbaka till, min TV. Jag har inte haft det på tre veckor och det har jag saknat. Men vad händer ? Den fungerar inte, tillbaka på ruta ett.
Det kommer för övrigt att ta en vecka att packa upp och tvätta allt, vilket också suger.

För övrigt att jag bestämt mig för att gifta mig med en elitidottare, finns faaan inte bättre människor, roliga, snygga, tävlingsinriktade och dricker inte allt för mycket alkohol!

Nu ska jag skriva en tråkigt rapport, det suger ändå mest av allt!

C.

Bitterjääävladag!

När jag kommer på något om mig själv har jag en stradegi som gör att jag försöker glömma det, igen. Vilket inte brukar fungera så bra, men jag gör det, om och om igen.
Dagen har inte varit bra, ingen rolig dag på praktiken, faktiskt rätt tråkigt. Jag har som sagt kommit fram till en del saker och jag blir så fruktansvärt deprimerad, usch vad jag blir deprimerad. Och trött, trött på mig själv.
Pizza, glass, kakor och godis löser inte mina problem, men jag är en människa som inte vill ta upp jobbiga saker.
Så min bittra kväll handlar om godis, glass, pizza, kakor och massa dålig film och jääävlar vad jag tycker synd om mig själv.
NÄR I HELVETE SKA DET TA SLUT?

C.


Livet här i Stockholm

Snälla flickor rodnar när de ser en kärleksscen på film
Grymma tjejer vet att de hade gjort de bättre själva

Många skulle säga att det är typiskt Carro, tror att hon är snyggast och bäst... eller hur.
Tro det eller ej så har jag kommit fram till att jag egentligen inte alls tror det, utan bara är fruktansvärt trött på mig själv. Det finns vissa saker som jag inte står ut med just nu, saker som gör att jag inte står ut med mig själv.
Jag älskar Stockholm, älskar min praktik, älskar livet jag lever här... och det får inte förstöras, inte nu.
Just nu längtar jag hem till Eslöv, att få komma hem och vara hemma.

Mitt andra problem är att jag vill se melodifestivalen på lördag, live. Faaaast det ser inte ljust ut!

Båstad är en annan värld, jag är tyvärr en annan person.

C.

Jobbet/Praktik!

Ibland känns detta mer som ett jobb än en praktik, vilket bara är bra. Jag trvis så otroligt bra här och just nu vill jag inte åka tillbaka till Båstad.
Veckan är full, ikväll måste jag tvinga mig själv att vila, städa och tvätta. Imorgon är det antingen någon "cirkus" eller utång på blue moon bar. På fredag är det lite afterwork med jobbet. På lördag är det att färga håret... och lite annat. Söndag ska jag plugga, ska göra klart LIA rapporten. Sen är det sista veckan, jag ska ut och sälja och kankse ta en tur till Göteborg.
Som sagt gott folk, jag trivs sååå jääävla bra och pricken över i:et hade varit om jag till och med hade lyckats att fixa lägenhet till sommaren och min framtida flytt till Stockholm. HOPPAS!!!!

Nu ska jag snart ringa runt till olika företag och försöka sälja lite..

Vi hörs och ses.

C.


Första veckan i Stockholm!

Stockholm, I love it. Jag har typ den bästa praktikplatsen. Första veckan var grym. Var på möten, var på massa mingel, var på mässor, fått ringa till kunder. Det kunde inte varit bättre. Denna veckan är det att boka in möten och ut och sälja. Nästa veckan är det fler möten och kanske en resa till Göteborg : ) Som sagt, än så länge har det varit en grym praktik och jag hoppas det fortsätter så!
Såklart har jag även hängt med Båstad gänget, vi håller ihop.
Linnea har varit på besök, bara för en dag men ändå!
Var hos moster igår, åt tacos, Hannu (låtsas morbror) gör fruktansvärt god köttfärsås och det tyckte de på jobbet också. Jag har en bra moster, en fräck moster, så som en moster ska vara : )

Ny dag imorgon, med praktik och på kvällen är det lite träff på Lemon!

För övrigt trvis jag väääldigt bra i Sofies lägenhet, precis lagom långt bort och lagom stor. Taack Sooofffiiii!

Sov gott alla där ute, det ska jag göra !

C.

Du vet om att du är en av mina bästa vänner va?

Stockholm, 3 veckor!

Nu är man här, för att göra storstaden farlig! Gick upp halv sex imorse, har åkt bil hela dagen. En riiiktig roadtripp, men kul har det varit och jag har faktiskt varit väldigt lugn, Jespers musik och Marcus axel så löser allt sig : )
Nu är jag i Sofies lägenhet, kollar Greys  Anatomy. Per ska hålla mig sällskap ikväll och laga mat, vilket jag verkligen uppskattar!
För övrigt är jag helt slut och ser verkligen fram emot praktiken imorgon, hoppas verkligen på tre roliga veckor!
taack Sofie för att du är typ världens ängel!
taaack Linnea för att du är ett stöd när jag mår dåligt : )

I övrigt, tror jag att jag ändå blir starkare, jag har gjort detta förr och jag kan göra det igen! Det börjar bli en vana.
Varför blir det alltid såhär?

Tack och hej.

C.

RSS 2.0