Nästa stopp, Åre!

Uppdateringen fortsätter, Åre har fått vänta lite eftersom jag har legat rätt sjuk. Den som sa att en kräksjuka håller på i en dag kan gå och dö, jag mår fortfarande som en jättebakfull unge och det verkar inte gå över! Fast imorgon spelar det ingen roll hur dåligt jag mår, vi åker ändå! Tänk, så många mil med min golf, undra hur det ska sluta..

Kan inte fatta att jag börjar skolan igen om 9 dagar, tillbaka till verklighten.
Fast en lite återträff blir det i Åre, Karro och Philip är också där : )

Nu ska jag för tredje gången idag äta rostade mackor och dricka te, en fördel med detta, jag går ner i vikt!

Snart 2008, nytt år, nya möjligheter!!!

Vi ses.

C.


Carro = lugnast

Hej gott folk, jga har varit duktig!
Juldagen var det utgång i Växjö, med förfest hos Dan. Jag ska bara meddela att det var jag som var lugnast bland massa 25-åringar, det var jag som styra upp alla skandaler. Vem trodde det? Jag har blivit duktig. Men vad får jag för det? Vinterkräksjukan, som faktiskt är det värsta jag varit med om!!! Hoppas jag aldrig mer får det igen.
Men som Marcus Forsén sa (som för övrigt har världens tålamod när jag ringer och är full) det handlar om straff för att jag inte håller mitt avtal. Jag ska göra ett nytt avtal, som ska hållas.
Den 29e åker vi till Åre, festa och åka skidor, vilket ska bli skit kul!

Just nu känns Båstad så låååångt borta, trodde att jag skulle sakna det skit mycket, men jag känner inget. Har i för sig pratat med de människorna som jag saknar mest, men ändå. Detta liv jag lever nu levde jag i 1,5 år. Kanske det jag har saknat. Men Båstad är hemma och snart är det sags att åka tillbaka dit!

Förresten har jag skit tråkigt! Hatar att vara sjuk.

C.

Eslööööv, hur faaan kan det aldrig ändras ?

Hemma i Eslöv, kuuuuuk Eslöv!
Okej, såhär är det. Jag gillar Eslöv, ibland. Kul att träffa familjen och kul att återuppliva alla minnen.
Det är också kul att träffa vissa vänner. MEN.. Jag bor i Båstad, okej. Jag har varit borta från detta ett tag, okej. Jag fattar att man tappar kontakten och bla bla bla. Men för helvete, när man är hemma, folk vet att man är hemma, folk pratar med en och träffar en, hur jääävla svårt kan det vara att bara ställa en fråga som "hej, ska du hänga med....." ?
Men som sagt, detta är Eslöv och Eslöv förändras aldrig, det har alltid varit så och kommer alltid förbli så.
Fast ni kanske inte tror det så gör det ont, väldigt ont! Vill bara här ifrån igen, så fort som möjligt!

Julafton imorgon, hoppas på mycket packet  : )

Övrig fakta:
Längtar till Åre
Vill till Dan
Är väldigt trött med och stooor huvudvärk
Jönne och Toby är bra människor.
Klara med.

C.


Sista kvällen, viiii 4a !

Jaha, nu är denna terminen slut! Ms5 tar jullov! Kvällen har varit lika bra som alla andra, lite annorlunda. Våfflor hemma hos Karro, sen kyrkan för julkonsert, jag, Karro, Per, Marcus, Marcus, Philip och Jonas. Som vanligt blev Carro trött och otålig, du är det tur att Marcus sitter bredvid och låter mig sova lite :)
Sen hem till Karro och prata om vad som har hänt denna terminen, vi kom fram till att det har varit sjuuukt kul och att nästa kommer bli ännu bättre! Efter lite vin, många skratt och roliga bilder var det dags att åka hem, en liten tår i ögat, även fast det bara handlar om två veckor. Men vi kom fram till att vi kände ungefär samma!
Nu sitter jag här, stugan är städad, väskorna är packade, imorgon är det dags för en snabb tur till Alvesta sen är det hem till Eslöv. Med handen på hjärtat ska det bli skönt!

Nu slutar berättelserna från Båstad och nästa stopp blir Eslöv!

Vi ses och hörs.

C.

Inte många dagar kvar.

Denna terminen har ändå inte varit så tuff, jag var van vid mycket värre när jag gick i gymnasiet! Varför känns detta lov så otroligt efterlängtat och skönt? På fredag är det dags att åka hem till Eslöv, fira jul och träffa alla. Det känns bra att komma hem, bort ett tag från Båstad, ta nya tag och komma tillbaka med flaggan i topp.
Vi som lever här, lever med varandra nästan 24 h om dygnet, vi gör allt tsm, pluggar, äter, gråter, skrattar, bråkar.. vi är helt enkelt som en liten familj.
Jag vet om hur krävande jag kan vara, vilket humör jag kan ha, hur ledsen jag kan vara, hur arg jag kan var.. det krävs faktiskt tålamod för att kunna hantera mig vissa gånger och ibland blir jag imponerad att vissa verkligen klara det. Ni som gör det ska vara stolta, för jag vet mycket väl hur jag kan vara. Ni här i Båstad får verkligen ta en del skit och finnas vid min sida när jag behöver det. Det spelar ingen roll vad klockan är, hur ni mår eller om det finns något annat i vägen, ni finns ändå alltid där, vaaaarrrjjjee jäääävla sekund!
Ni vet vilka ni är, stjärnor♥


Linnea Persson

♥ Igår glömde jag berätta att Linnea kommer hit på torsdag, vilket jag ser sjukt mycket fram emot.
Då är det även julfest med MS5, vilket bara kan sluta på ett sätt!

I övrigt är de inte så mycket... förutom att jag ska tacka Peppar som lagade mat till mig idag, vilket var väldigt snällt för en gångs skull.

Säääääljkundskap, faaan vad jag är skoltrött!

C.


Yr i huvudet

Fan vad mycket jag har att skriva egentligen, finns mycket jag vill säga, men får verkligen inte det ur mig.

Båstad är som vanligt, galet och otroligt kul. Har aldrig druckit så mycket alkohol som jag gör nu, men faaan vad roligt vi har det.
Trevlig dag i torsdags, jag, Karro, Per, Marcus och Peppar bakade och drack glögg. I fredags var det att kolla på idol och dricka, vilket alltid slutar med att man blir full som en kastrull.
Lördag mådde jag sådär, men det var ändå att köra till Eslöv för att spela match, vilket inte var så bra. Gjorde nog min sämsta handbollsmatch någonsin! Och jag ljuger inte!!!!
På kvällen var vi hos farmor och farfar, en trött Carro somande vid tio!

Idag är jag tillbaka i Båstad, kvällen blev MC Donalds med Marcus, vilket alltid är trevligt. Nu sitter jag är, är trött men ändå inte, måste egentligen plugga men orkar inte. Måste egentligen städa, men orkar inte. Måste egentligen tvätta, men orkar inte. Tar allt det imorgon, idag är det ju söndag och då måste man vila.

Gick igenom gamla utklipp ur tidningen igår, som det stod om mig och min handboll. En gång i tiden var jag en väldigt duktig handbollsspelare och älskade det verkligen, man kan inte låtan bli och undra var man skulle varit idag om jag hade hade skadat mig. Hade antagligen inte suttit här i Båstad.
Ibland saknar jag det spelet så det gör ont. Vilka minnen och vilken underbar tid man har haft där, vilket gäng vi var.
Alla tuneringa, alla matcher, alla träningar... det bara försvann, på några få sekunder. Hade jag kunnat hade jag börjat spela igen, men Båstad är inge  handbollsstad direkt.

Ledig imorgon, ska plugga som ett svin!

Puss och godnatt!

C.

Galna och sjukt bra..

Söndag, helgen är över och ny vecka imorgon. Känner sådär för att gå till skolan, har Roger, vilket är inte min favorit! Skolka kanske? Men sitta hemma är väl inte mycket bättre.

Helgen då. Fredag, fest hos Karro, men ngra i klassen och det slutar som vanligt: mycket dricka, många skratta och sjuka grejer. Ni är som sagt helt galna och men så sjukt bra!

Lördag var Klara på besök och en väldigt trött och bakfull Carro att umgås med nog inte det hon hoppats på, förlåt lilla gumman, nästa gång jäävlar : )

Eftersom jag typ har sovit i 12 timmar i natt är jag inte det minsta trött och vet inte vad jag ska göra för att kunna sova.. Får väl lägga mig och läsa kanske.

Per lyckades skada mitt ben i fredags, tack ska du ha och gissa vad ont jag har just nu (?).

God natt!

C.

RSS 2.0