Tillbaka på Ibis

Jaha, då var man här igen, Ibis hotel. Det känns.. inte så värst bra. Hade det känts roligt och känts som att jag verkligen kan tjäna pengar denna veckan hade jag säkert tyckt det var roligt, men neeeej.
Torsdag-Måndag är det Jönköping, ska stå på en bilmässa. Sen Västerås hela nästa vecka.. Detta kan bara sluta på ett sätt. Detta kommer bli skit och just nu vill jag bara hem till Eslöv och ta det lugnt.
Snart kommer i alla fall Sofie hit, jag behöver prata av mig.

Fortsättning följer.

C.

Hemma hos Marcus och Jonas!

Nu sitter jag hemma hos Marcus och Jonas, fotboll på TVn. Jag och Jonas håller inte på Man Utd, det är bara Peppar och Marcus.
Hälsning från Marcus och Peppar: "Ronaldo har varit fantastisk i första halvlek, två skott, två mål och måååånga bääärs! Just nu är det andra halvlek och Ronaldo har tagit semester ; )"
Jag håller inte med!!!!

Jag ska till Västerås och jobba hela nästa vecka, gissa hur glad Peppar är för det? : )

Som sagt ska jag vara borta en vecka från Båstad, men jag kommer hålla er uppdaterade kring mitt äventyr i Jönköping och Västerås!

Vill även tipsa om att Jonas ska starta en blogg, gossipboy.blogg.se. Kommer startas snart, gå in och läs den!

Snart blir det karaoke med Country Roads!!!

C.

Snart lov.. men inte för mig!

Näst sista dagen innan påsklov, det skulle varit så oootroligt skönt att kommit hem... men så blir det inte. Imorgon bär det av till Jönköping, tillbaka till mitt gamla liv, jag ska iväg och sälja. Sen hela nästa vecka också, bra pengar, men jag skulle vilja vara ledig och bara vara hemma i Eslöv.
På fredag kommer Sanna hem, efter 6 mån utomlands, hon har inte varit med om mitt Båstad liv alls och det ska bli så kul att få berätta allt. Det är när man tänker på henne som man förstår hur mycket jag saknat henne.. min kära barndomsvän!

Idag måste jag packa, tvätta det sista och sen blir det hem till Marcus och kolla fotboll, mest för att umgås med de andra, MU är inte precis något som intresserar mig!

Sitter kvar i skolan för att göra det sista av medierekommentationen, det är segt och tråkigt!

Ses!

Kram.

Söndag och handboll.

Söndag idag och vaknade utan huvudvärk, anledning är att jag var nykter igår. Det är match idag, sista matchen och grabbarna ska för första gången se mig spela! Nu gäller det att göra bra ifrån sig.
Igår hade Karro och hennes kompis gjort en super middag till oss andra och oj vilken middag, tre rätters och det var så gott! Vi kollade såklart på melodifestivalen och jag var vädligt besviken att inte BWO vann även om Perelli var bra.

Jag måste verkligen sluta shoppa ett tag om jag ska öveleva med pengar, H&M är är bra, men inte ens det har jag råd med. Ska köpa ett par svarta jeans, sen är det slut. Någon som har något förslag på några snygga och billiga?
Nu ska jag verkligen bli bättre med att blogga, så forsätt kom in hit och läs :)

Kram.

Bäst av allt!

Hej på er.
Var ett tag sen man skrev. Är i Båstad såklart, ääälskade Båstad.
Okej, antingen hatar man Båstad eller så älskar man det. Vissa dagar hatar jag det verkligen, men sen vissa dagar äälskar jag det. Vet ni varför? Svaret är enkelt, Peppar, Per, Marcus och Karro. Bara ett exempel i tisdags, jag ska in till Ängelholm och göra en grej jag absolut inte tycker om och vad gör dom ? De släpper allt, sätter sig i bilen och följer med mig, finns vid min sida hela tiden och ser till att jag är glad. Det ni, det är vänner! Vi umgås med varandra nästan 24 h om dagen, vi pluggar, äter, skrattar, gråter, festar och slappar men ändå har vi lika kul varje gång. Ni är fyra heelt olika personer men ni har en sak gemensamt och det är att ni är lika bra vänner allihopa. Jag kankse står närmare vissa av er än andra men när vi är tillsammans är vi en liga som ingen kan slå och som ingen kan komma mellan. För mig är ni det bästa av allt och när detta året är slut kommer jag ha en tår i ögat. Meeen kanske, jag, Peppar och Per, 3 månader i samma lägenhet, kan väk bara sluta på ett sät ? : )

I vilket fall som helst, I love you!

C.

RSS 2.0