Nya lägenhet!

Jag och Pelle sitter i vår nya lägenhet, nu fattas bara Pontus ?
Den är väldigt bra, ligger vid Blåsut och har mycket grönområden men ändå nära till stan. Den är en trea med många TV kanler ! Jag tror vi kommer trivas bra.

Första veckan på praktiken har väl varit... okej. Behöver inte säga mer än så!

Igår var Sofie här, vi drack vin, snackde skit och bara umgicks. Väldigt trevligt.
Idag möte jag upp Jenny i vasaparken, vi käkade lunch och sen var det sags på shopping och vet ni vad kära läsare, jag har TJÄNAT pengar på att shoppa... lyssna nu:
Gick till BikBok, hade 300kr i presentkort (som jag fick i somras förra året). Jag handlade för 250kr, alltså 50 kr tillbaka i handen, tack så mycket. Gick visare till H&M och köpte underkläder. Där hade jag 100kr att handla för och mitt kostade 70kr, alltså 30kr tillbaka i handen, tack så mycket!! Riktigt nöjd är jag.

Igår gjorde jag nog mitt största fynd ever. Vad på utförsäljning av Reiss, köpte en jacka (odinarie pris 2690kr) Jag köpte den för 200kr, helt galet! Köpte även en skärp till Pontus, kostade 690kr jag betalade 50kr, kan inte bli bättre!!!

Kommer lägga upp bilder i bloggen så fort jag hittar min USB-sladd!

Nu ska jag kolla handboll Sverige-Argetntina.

C.

Konstig känsla.

Vad är det för konstig känsla som jag har i magen.. Känns som att allt kommer gå skit i sommar. Det är det sista jag vill och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra! Vad ska jag göra?

Tänker på dig!

Aller Magazine, cafe.se och elle.se!

Första dagen på praktiken. Sitter just nu själv på kontoret, inte alls roligt, hoppas på en bättre dag en annan dag! Men det är i alla fall kul att vara tillbaka och slippa skolan ett tag.. Gå in och kolla på hemsidorna vet jag :) Gryma faktiskt och så får ni se min praktikplats :)

Hatar att gå upp på morgonen, den saken är klar! Är otroligt morgontrött. Vill bara sova, sova och sova.

Har letat lite nya kunder.. vad ska jag göra nu?

C.

Stockholm Stockholm!!!

Så fort jag steg av planet kändes det som en lättnad, ångesten var borta, bara Stockholmslivet framför mig.
Sitter hos moster nu, har precis ätit en macka, middag sen ikväll. Jag har en grym moster och en grym "morbror" också för den delen :)

Praktik imorgon. Faan vad kul det ska bli! Allers magazine, jag och Lin. Tror detta kan bli en bra sommar.

Flyttar in i lägenheten på söndag, hoppas på att den är fiiin och bra!

Nästa gång jag reser någonstans tror jag att jag tar tåg eller bil. En av de värsta flygresorna jag har varit med om.. Gungde ungefär hela tiden och tur var det att jag hade druckit lite alkohol innan. Jesper och jag flög samma flyg också, vilket var heeeel festligt!

Mors-dag idag, får önska grattis till min älsakde mamma. Hon städade min lägenhet riiiktigt bra medan jag gick runt som ett lik, tack mammsen, du är bäääst!!

Igår trodde jag verkligen Sverige skulle komma bättre än 18e plats.. Vad fan hände? Och vad har de andra länderna för smak? Hero var grym. För övrigt tyckte jag om Lettlands bidrag, det med pirater, heel festligt!

BJörn var grymt rolig när han skulle berätta Sveriges poäng. Han är också väääldigt söööt!! :) En träff kanske? hihi.

Nu ska jag kolla TV, äta och sen hämta Peppish :)

C.

Ångest på hög niiiivååå!!!!

Jag sitter själv i Båstad, alla har åkt utom jag. Det är sjuk ångest att vara hemma.. Ska egentligen packa och städa, men det går inte, kan inte vara där hemma utan att tänka på att Båstad livet nu är slut. Aldrig mer sitta i Karros dåliga soffa, aldrig mer vara hemma hos Per, aldrig mer äta middag hemma hos Peppar.. helt plötsligt är all över och det är dags för oss att ta ett nytt kliv. Jag vill bara bort bort bort här ifrån och följa efter gänget som snart är på plats i storstan. Min älskade vänner, jag kommer saknar vårt liv här så otroligt mycket och vilka minnen vi har fått! Alla gråt och skratt vi har gått igenom och vi har alltid haft varandra. Det är nu när jag är här själv utan er som jag förstår att ni gjorde Båstad för mig, Båstad är inte Båstad om inte ni är här. Ni har på kort tid blivit några av mina bästa vänner och jag hoppas att det kommer förbli så!
Pontus, Per, Marcus och Karro - ni är bäst! Inte att förglömma Lennie, Jonas och Jacob.
Radiomedia gänget, Karro, Sofie, Richard + alla andra.
Näää fy faaan vad ledsen jag är just nu. Fäller en och annan tår.. Älskade Båstad, som man har hatat.. nu är det slut och fan vilken klump jag har i magen.. ångest!!!

Karro har underhållt mig med att fika på café utsikten. Nu sitter jag på Radio Båstad och snackar med Richard, allt för att slippa åka hem. Mamma och pappa kommer iförsig halv sex. Undra om jag kommer kunna sova i natt...

C.

Nu är det slut!

Jaha, då var det dags. Hejdå Båstad! Igår hade vi avslutningsfest för KY och jääävlar vad trevligt det var. MS och RM hade först middag, väldigt gott och lyckat. Det var prisutdelning och gissa vilken grupp som tog hem allt ? DRESSMANN :) Faan vad glada vi blev! Sen var det mycket dans och mycket dricka, som sagt, en grym kväll och man fällde en liten tår igår, kommer sakna allt!

Nu är det Stockholm och praktik. Nya tag och ett nytt liv. Ska bli kul att börja med praktiken och blir sambo med Per och Peppar :) Jag tror detta kommer bli bra, komma bort från Båstad.

Har varit otroligt bakfull idag, har inte varit lätt att ta sig ifrån sängen, dock är det bättre nu.

Ska ner till stan och posta brev sen äta med Peppar och hans bror!

Ses.

C.

Bitter

Usch vilken dag, jag kan verkligen inte gå upp tidigt! När klockan ringer sju vill jag inget annat än att sova vidare. Fy faaan för tidiga morgnar. Hela dagen blir förstörd.

Sista veckan, på söndag bär det av till Stockholm. ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!! Nu vill jag dit, ha praktik och träffa allt folk. Längtar som bara den!

Redovisning imorgon, kommer väl gå som det går!

Fortsättning följer.

C.

Trött, trött, trött och förlåt!

Jag har varit på kryssning med klassen, vilket innebar ett nytt helvete i mitt liv... just därför kommer jag inte skriva om själva kryssningen nu!

Jag förstår att ni blir trötta, att ni sätter ner foten och säger ifrån att det får vara nog. Jag ber om ursäkt, för att jag skrek, grät och slog heeela tiden, jag ber om ursäkt från hela mitt hjärta och som jag skrev förstår jag att ni är trötta på allt! Men tro mig, jag ville aldrig i hamna i den situationen som jag hamnade i och när jag tänker tillbaka på det vill jag bara gråta. Jag vill inte ha något medlidnade, men jag vill att ni ska i alla fall förstå, liiiite vad som går genom mitt huvud och hur jag måt just nu. Jag lever just nu i en situation där jag inte ver någoting. Jag går runt som ett frågetecken och önskar att jag hade ork och mod att säga ifrån. Det gör ont, ungefär hela tiden och jag vill inget annat än att må bra!

Jag säger i alla fall förlåt och hoppas att ni kan ta emot det!

C.

TPH - Båstad

Som sagt har jag varit i Stockholm i helgen, jobbat och träffat folk. Har varit skoj men framförallt väldigt skönt. Alla vet ju hur Båstad är, samma folk överallt och inte så lätt att komma bort. Fyra dagar har räckt, nu vill jag hem.
David och jag har haft en rolig helg med blöfilmer och utgång. Har kommit fram till att jag nog är en söder människa, inte strueplan : ) Sjukt roligt igår med sjukt roliga människor!

Ska flyga hem idag, vilket jag inte tycker är roligt, hatar rent ut sagt att flyga!

Ska kanske sälha något idag ?!

C.

Stockholm, min hemstad!

Det släpptes en klump från magen idag när jag stek av tåget, Stockholm, älskade Stockholm. Att vara här mår jag bra av, min nya hemstad. Bort från Båstad.

Sofie hämtade mig, vi gick och åk sushi (som jag har tjatat om i typ tre veckor) sen tog vi en fika. Massa skitnack och gamla minnen, oj vilken sommar vi kommer att få : ) Efter det kom Lisa och hämtade mig, jag fick såklart ta över ratten eftersom hon är liiiite rädd. Åkte till hotellet, käkade och kollade på TV. Får för oss klockan nio att vi ska städa och tvätta bilen. Eftersom fröken Riex aldrig har tvättat bilen blev det lite förvrring. Helt plötsligt stanna hela maskinen och där sitter vi och vågar inte ta oss ut och ingen kommer till vår räddnig. Till slut blir jag arg och springer fort som fan ut från bilen. Shell-gubben får starta om hela maskinen, vi får köra runt och börja om. eller hur är detta är en sak som bara jag kan lyckas med, ? rätt pinsamt!!!

Valborg igår, sådär kul. Har inte så mycket mer att säga om det förutom att jag mådde piss när jag vaknade kl. 07.00 imorse (efter 4 timmars sömn).

Nu ska jag ta en dusch sen sängen. Tillbaka på Ibis och livet på event, känns riktigt gött! Imorgon ska jag sälja som fan.

Tänker på dig!

C.


RSS 2.0