Craaaazy

Egentligen skulle jag kunna berätta om en galen helg i Båstad, men jag känner inte för det. Idag känner jag bara för att skriva av mig. Tyvärr kan jag inte göra det heller, eftersom det är inte bra att människor får reda på sanningen.
Jag har klarat det innan och jag kan klara det igen. Jag fattar inte varför det alltid blir såhär? Jag blir less på det, less på allt, less på mig själv.
Jag är väldigt duktig på att springa ifrån allt när jag är arg eller ledsen, kan inte ta tag i problem. Denna gången tror jag att det är dags att göra det, för nu är det inte lika lätt att bara sticka och glömma allt.
Jag trodde det va slut på det nu, tydligen inte.

I miss you, all the time.

C.

Love

Man ser klart bara med hjärtat.
Det som är viktigt är osynligt för blotta ögat.

Idag har jag köpt en ny bil, vilket jag är helnöjd med. Den är niiiice!
Helgen har inneburit såhär: Fredag, lite fest med Båstad folket. Lördag, må fruktansvärt dåligt, träffa Dan och vara hemms i Eslöv. Söndag, köra långt, kolla bil, köpa bil. Nu sitter jag är i min lya och det är ungefär så kul som det brukar vara (?). Längtar tillbaka till Eslöv och längtar efter Dan (redan).

En tuff vecka i skolan, ska även börja träna handboll. Vilket ska bli väldigt kul!

Snart LIA, tre veckor i Stockholm. Hoppas verkligen det blir kul!!!

C.


Radio

Jag är inte den som är den. Jag är inte sån som gråter åt sorliga saker på film el. får en tår i ögat "när de får varandra till slut". Det sprack rätt rejält idag!
Om ni någonsin har sett filmen Radio och har den känslan för "såna människor" som jag har vet ni precis vad jag menar. Efter ca. 15 min kom första tåren och sen satt jag 1,5h och grät. Inte för att den var sorlig utan för att den var så jäääävla fin. Det är när man ser en sån film som man fattar hur bra man har det. Jag skulle kunna se den om och om igen!
Så gott folk, har ni inte sett den, se den. Ni kanske inte känner samma känsla som jag gör, men jag lovar att den kommer att beröra er ända in i själen.

C.

Comeback in E-town!

♥Hej alla!
Händelserik helg. Fredag som vanligt hemma hos Karro med vin, slutade i för sig bättre denna gången än vad det har gjort på länge (menar att jag inte var lika full och dräggig som vanligt)!
Lördag, upp tidigt, köra till Eslöv och sälja bilen (heeeelnöjd).
Sen den bästa kvällen på länge. Förfest hemma hos Klara och Rudi (som för övrigt är det sötaste paret på länge). Vääääldigt bra musik och mycket dans. Sen var det 202an, fira Dennis och Kvant. Vilket betyde ännu mer dans. Om sanningen ska fram var det längesen jag hade så roligt. Tror det kan bero på att de vet precis hur jag funkar i alla lägen, vi är alla likadana, helt enkelt galna. Det är såna här tillfällen som jag saknar Eslöv, för fy faaan vad roligt jag har haft där. Nu blir det till att komma hem lite oftare!
..och som vanligt, jag och Jönne var som vanligt kopier av varandra. I love you my friend!

Denna dagen har varit sådär, upp tidigt igen, har mått allmänt kass. På kvällen kollade jag på match och när jag kom hem var jag sjuk.

Imorgon är det Båstad (?). Vad faaan ska jag göra med mig själv...

Läggdags, godnatt!

C.

Om...

What if leaving is a loving thing ?!♥

Jag är duktig människa!! (om man pratar med tvärtom språk)
Blir så jävla trött på mig själv..
20 år ? Jag ska bli vuxen nu!
För ska jag klara detta måste jag växa upp och öppna ögonen.
Inte ljuga för mig själv el för andra.
20 år, och jag ska ta tag i mitt liv, en gång för alla!
Punkt slut.

C.


Bara ge upp... allt!

Hej alla!

Tillbaka i Båstad, på gott och ont. Okej, som vanligt ska jag säga sanningen till er. Idag var jag nära att ta mitt pick och pack och dra här ifrån. Det finns något som lockar någonannanstans. Det ända jag har just nu är ångest, ångest, ångest och ångest.
Trodde det skulle bli kul att komma tillbaka. Okej, på ett sätt är det kul, träffa alla och börja läsa igen. Men vad är det som gör att jag får ångest?
Aja, jag är kvar. Lite träning med Per och en stund hemma hos Karro känns det bättre igen. Tack stjärnor!

Är för övrigt helt slut i huvudet och måste sova snart!

Ses snart!

C.

Stockholm är favoriten!

Vissa gånger tycker jag jätte mycket om den staden, andra dagar hatar jag den. Men på något sätt trivs jag där, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Ska bo d'r i tre veckor nu, efter det är der väö upp till bevis om jag ska bosätta mig där eller inte.
Imorgon ska jag i alla fall tillbaka till Båstad, vilket jag har blandade känslor om. En del av mig tycker det ska bli kul att komma tillbaka, träffa alla och gå tillbaka till vardagen. En annan del av mig vill absolut inte tillbaka. Fast jag tror ändå att det kommer bli rätt bra när man väl kommit in i vardagen. Som min syster sa " carro, vi ska ju ändå ta studenten samtidigt" njaaa, inte rikigt : )
På tal om min syster, som har vuxit upp och blivit en bitch. En attityd som ingen annan och ett jävla humör. Tänk er, en som jag fast 10 ggr värre (inom vissa områden). Jag vill bara döda henne vissa ggr. Men samtidigt är hon en Riex. Även fast jag inte vill erkänna det är hon en kopia av mig som 18-åring, kanske lite tuffare och bättre till och med. Är det någon här i världen som kan lyckas med allt så är det hon. Hon fick något som jag aldrig har haft och der är en jävla vilja att aldrig ge upp. Det är något med oss Riexare och jag vet att hon kommer bli en säljare, precis som jag och frågan är om hon inte kommer bli ännu bättre!

Dags att sova, imorgon är det dags att sätta sig i bilen igen, som mamma sa, jag är väldigt berest!

Vi ses.

C.

Ledia dagar ?

Jag har nu varit ledig i ca. 14 dagar, men var har de tagit vägen? Tiden har gått föööör fort.
Har varit i Åre över nyår, vilket var väldigt kul. Har lärt mig åka snowboard på riktigt och druckit en hel del alkohol, trots min magsjuka.
Efter Åre var jag i Stockholm några dagar, bodde på hotell och träffade alla gamla kollegor. Vilket var skit kul!

En sak är säker, jag har aldrig kört så mycket bil som jag har gjort nu de senatse dagarna. Senast igår körde jag 50 mil själv. Men vet ni vad det bästa är? Bilen har gått såååå jäävla bra, är så stolt över honom!

Nu ska jag snart åka till Eslöv, för bara en natt, och imorgon bär det av till Båstad. Vilket inte känns så bra, trodde att jag skulle sakna allt, men det har jag inte gjort, helst av allt skulle jag bara vilja börja jobba på mitt gamla jobb igen och leva det livet. Tyvärr går inte det! Juridik när man kommer tillbaka, fy faaaaan!!! Med tenta första veckan.

Så om man sammanfattar denna ledighet: magsjuk, gjort av med mycket pengar, Åre, Stockholm, vill inte tillbaka, jul, nyår, bilkörning.
Men fy faaan vad roligt jag har haft det och jag är glad att jag har kommit fram till en del saker, nu är allt förändrat!!!

PUSS.

C.

RSS 2.0