Ny grym dag imorgon..

Imorgon är det full fart igen. Vi ska på utbildning för Tele2,  ska börja sälja det nästa vecka, behövs pengar när man är student. Vi ska även åka och storhandla, vilket inneär väldigt mycket mat. Sen ska vi träna och gå på stan. Vi har det föör bra, jag och P.♥

Ni ska även få bilder på mina produkter från Viva la diva, ska verkligen försöka hinna ta mig till konstoret!

Sov gott läsare!

C.

Min lilla kock !

Jag har nog varit väldigt bortskämd hemma.. Har aldrig lagat mat själv. Som tur är har jag en kock i huset! Grymt duktig på att laga mat och nu när han känner mig och vet precis vad jag vill ha blir det ännu bättre. Idag gjorde han t.ex. världens godaste sås, bara sådär, utan recept. Grymt!

Vi har bestämt oss för att prova alla gym som man kan i Stockholm (och som ligger nära vår nya lägenhet). Idag var vi på Metropolis, som ligger på Birgerjarlsgatan 36. Imorgon ska vi prova på Sturebadet. Fint ska det vara : )


Min lilla kock ; )


Fin bilder!

Hej!

Hoppas allt är bra med er..

Igår var jag och P. som sagt ute och gick och gick och gick.. Runt Djurgården. Vi drack vin på Josefinas, åt middag på Fredens och hade det väldigt mysigt.

En sak som jag gillar med P.är att han har väldigt snygg klädstil och det är faktiskt ofta han hjälper mig med kläder. Han är även grym på allt som har med hudvård att göra.. som sagt, ett stort stöd för mig : )

Shoppade även igår.. en snygg väska från Wedins, kostade dock 995kr, men det var det värt!


Skor och shorts från H&M, tröjan från New York, glasögon Dior.



P. på Josefinas. Gillar verkligen det stället!


...på tal om det!

Vi ska ju faktiskt till Båstad på fredag, på Café festen.. Längtar grymt mycket!

C.

Förlåt..

Usch vad jag har uppdaterat dåligt nu, detta får INTE hända! Det har varit mycket i helgen och jag har inte hunnit helt enkelt.

I frdags var jag ute med Karro och hennes kompisar, sjukt trevlig kväll! Igår hade jag och P. en trevlig kväll med film och god mat.

Vi sov länge idag och har sen varit i stan exakt hela dagen, en riktig stekar dag. Har varit och shoppat dyrt, druckit vin på Josefinas, gått på Djurgården och ätit middag på en fint ställe vi Karlaplan. Vi var även och kollade området där vi ska bo, otroligt nära centrum!

Har tagit en massa bilder och ska visa vad jag har köpt idag.. men allt det kommer imorgon. Är för trött nu! Ska även kolla fotbollen. Har ju semester så mycket tid åt bloggen.

Vi hörs imorgon, trevlig kväll!

C.

Neeeej!

Glömde min produkter från Viva la diva på jobbet, ni får foto på dom nästa vecka...

Jag kan inte hjälpa att jag blir nervös så fort du inte ringer tillbaka. Kan inte hjälpa det!

Kvällen? Kanske hem till Karro, festa lite och så. Kanske bara vara hemma och ta det lugnt.. Känns som det första alternativet låter bäst!

Trevlig kväll.

C.

Viva la diva

Mitt jobb/praktik är faktiskt riktigt bra, speciellt när man får ut och träffa kunder.
Idag har jag varit och träffat några otroligt trevliga personer från Viva la diva. Inte nog med att de sjukt bra smink, de har också sjukt bra priser. Finns på b.la Lindex och Åhlens. De vågar sticka ut och säljer många olika produkter och alla färger du kan tänka dig, alltså en väldigt bra varation.
Sist men inte minst har de ett sjukt häftigt namn som passar bra in på mig !

Ska ta kort på alla test produkter jag fick med mig hem så får ni se hur otroligt bra det är!

Hörs sen!

Bra dag med NYA KLÄNNINGAR!

Dagen började sådär, fick åka till sjukhuset, men som tur var va det inget allvarligt! Åkte tillbaka till kontoret och fick lite sålt, riktigt nice.

Åkte in till stan och mötte upp P. och Per. Köpte två klänningar från Chamonelle (ligger i Sturegallerian), väldigt fina och väldigt enkla. 50% var det också, fick två till priset av enm sjukt nöjd!

Min mage gör väldigt ont.. P. fixar mat till mig. Vilken ängel han är!

Ska kolla på fotboll nu, hörs sen!

C.






Den vita kostar 340kr och den blåa 295kr (50%)

Skumt, eller hur?

Min pojkvän Pontus är lite märklig ibland. Vi skulle äta kvällsmackor och helt plötsligt fick jag en macka med ost och bostongurka...? För mig har man det på leverpastej, men nej nej. Som vanligt (när han ska lära mig något) tyckte jag om det även fast det var liiite konstigt. Han är dock för söt och jag vet ingen som ställer upp för mig som han gör... Jag har otroligt problem med min mage men han står ändå alltid vid min sida när jag mår dåligt och följer mer än gärna med till sjukhuset. Vet inte hur jag ska tacka dig hjärtat..?♥

Vi ska i alla fall till Båstad nästa vecka, gå på Café festen och bara ha det skoj. Ska blir rikigt roligt att komma tillbaka till vår kära stad!

När ska min mage bli bra?

Puss.

Vad händer?

Om jag kunde sätta fingret på vad det är med mig.. Fattar inte vad det är! Har ont i magen, är ledsen, tycker allt är såååå trist..

Helgen då? Kanske ska åka till Göteborg? Kankse grillfest?

Vi fick i alla fall lägenheten, det är bra!!! Ska bli skönt att bo på öööstermaaalm ;)

C.

Usch vad hemsk...

Jag, P. och Per har precis sett film, American Crime hette den. Fruktansvärd hemsk film om en flicka som blir misshandlad och illa behandlad av en dam och hennes barn som hon bor hos. Längesen jag blev så berörd av en film och jag mår fruktansvärt dåligt. Det värsta är att denna film är från verkligheten och det gör mig orolig.. Tänk att det finns så mycket skit och vuxna som göra såna saker mot barn, man blir rädd! Det är såna filmer som gör att jag inte vågar somna, inte skräckfilmer.. Fy fan alltså!

Jag och P. var och firade med pizza idag. Vääärldens största!

Nu ska jag snart sova (om jag vågar). P. har lovat att skydda mig : )

C.



Se denna filmen!!!!

JAAAA!!!

VI FICK DEN!!! Pratade precis med hyresvärden, en lägenhet, två på Brahegatan, möblerad och allt, grymt hyra! Är sååå jääävla glad. Det är så perfekt! Nu ska det firas ikväll.

WOHO!



Här är vår port ♥

Fan också.. Fan!

Jag och P. har fortfarande intr fått något svar, tog tag i det och ringde.... inget svar där heller. Just nu ser det INTE ljust ut. Tror till 90% att det är kört, vi fick inte den! Vad ska vi göra nu?
Vet ju att P. är lite osäker på allt med att bo tsm, frågan är om vi kommer fortsätta leta tsm...
Nej usch vilken deppig dag, P. ligger hemma och är sjuk också, vill egentligen bara hem till honom.

Var och åt lunch igår på Aquavit, viiilken grym lunch men väldigt dyrt. Tur att det var kundlunch så att företaget stod för det!

Nya cafe.se är grym, ni MÅSTE bara in och ta en titt och läsa bloggarna!

Kanske ska ringa lite kunder..? Men först leta resa. Jag och P. vill åka utomlands nästa vecka!

C.

Åhh HOPPAS!

Idag jag vi får svar, hoppas hoppas. Är så sjukt nervös och jag kommer bli sååå besviken om vi inte får det svar jag vill ha! Ni ska också under dagen få veta hur det har gått.. Ha tålamod : )

C.

Sista veckan innan semester!

Då var 2008as midsommar över. Det är en "högtid" som bara blir tråkiare och tråkigare ju äldre man blir. På dagen var jag, Pontus, Johan, Linnea och Kim ute i lilla byn, vi satt på en bänk, åt hamburgare och matade fåglarna. På kvällen kom Sofie och Johanna också förbi, vi åt midsommar mat och blev lite fulla. En trevlig kväll med mina vänner och pojkvän!

Igår åkte P. till Västerås på morgonen, jag, Linnea och Kim hängde på dagen och senare på kvällen kom jag efter till Västerås. En trevlig kväll men P. familj och vänner.

Idag har jag städat och tagit det lugnt, ny vecka imorgon och sista innan semestern. Förhoppsningsvis åker jag och P. utomlands nästa vecka!

Ska snart lägga in lite bilder från midsommar, gå in och kolla på min facebook så länge!

C.

Gladare nu

Nu har min bitterhet börjat försvinna och jag har blivit gladare, tur är väl det! Jag har inte börjat bra denna veckan och P. ar fått ta mycket skit för detta, förlåt ♥ Jag är på bättre humör idag.

Vi var och kollade lägenhet igår, så jääävla fin, nu är det nääästan klart att vi får den! Hoppas, hoppas, hoppas.. Det hade varit så sjuukt bra! Lagom stor, perfekt läge... det kan inte bli bättre! Såklart får jag tacka min kära pappa för det (om allt nu skulle gå i lås).

Sverige spelar idag, avgörande, mot Ryssland. Vem ska inte till Kungsan? Jo jaaaag. Linnea kommer också hit så det blir en tro som för, jag, Linnea och Sofie! Fa vad jag har saknar Linsen!

Cafe.se har gjort en förändring.. Gå in och kolla på sajten, ni kommer inte bli besvikna! www.cafe.se



Nu ska jag snart på lunch, har varit en bra dag på jobbet idag, kanske fått iväg en del!

C.



Sofie, Linnea och jag. Gamla goda tiden : )



None

Jag och Linnea, min 20-årsdag. Vi var i Karlstad och jobbade. Ibland saknar man denna tiden!



Trött på typ allt

En bitter dag idag, är trött på precis allt! Skulle verkligen behöva den lägenheten nu. Åhh låt det gå i lås!

C

Bra helg!

Har varit en bra helg. I fredags var det lugnt och skönt, igår på dagen var vi ute på stan och sen fotboll.
Som ni säkert har läst skulle vi ut igår och jag var inte taggad, tills vi kom till Noxx ,DÅ kom jag igång. Det var ett bra ställe med bra musik och alla (i alla fall nästan alla) var på gott humör.
Vi gick sen vidare till Village, förbi hela kön och vi slapp även att betala, gött! Träffade My och Philip och det blev mer dricka och mer dansa. Efter ett tag skulle vi bege oss till White room, dock orkade vi inte och till slut valde mc donalds istället.
Jag och P lekte med fåglarna och tyckte det var skit kul! Jaaa, vi har det såååå roligt!!! : )

Idag gick jag inte upp förrän vid ett och efter lite mat och vi in till stan och shoppade lite, blev även bio. Brudens bäste man, grym film!

Nu ska jag snart sova, mycket att göra imorgon!

C.



Pontus med sin kollega Dennis och vän, lagom taggade!



Jag på Village, väääldigt taggad!


Jag leker med fåglar på Norrmalmstorg, Pontus kaste nog en hel hamburgare till dem : ) Klockan är ca. 04.30 !


P. efter en dag på stan trots en sen natt.


Jäävla skit!

Sverige förlorade, typiskt. En minut kvar och Spanien in en boll, faaaaan! Jag är så otroligt besviken.

Vi ska ut snart, men hur mycket känner jag för det? Typ noll.

Hoppas ni har det trevligt i alla fall!

C.

Hemma match

Regnet öser ner så vi stannade hemma och kollade fotbollen, vilke tryck det är, 1-1 i halvlek.

Har varit på stan idag, jag, Per, Pontus och Jenny.Kollade lite affärer och fikade, trevligt trevligt ! Vi skulle egentligen åkt in till stan igen, men som sagt öser regnet ner!

Nu börjar matchen igen! HEEEEEEJA SVERIIIIGE!!!!

Vågar inte hoppas för mycket, men tänk om det går i lås.... Hoppas!

C.

aahh

Efter fyra veckor var det äntligen dags, vad jag har längtat!!!


Jag kanske ska bli mörkhårig igen, vad tror ni?



Jag ocg Malin första dagen i skolan. Inte hade man en aning på att det skulle bli såhär...

sov gott.

Lugn fredag

Det blir en lugn fredag med grabbarna, vi ska äta kyckling, pommes och sås sen till efterätt äppelpaj. Riiktigt gott!
Fotboll ikväll, Frankrike-Holland, kan bli en grym match.
Är helt slut efter en dag i receptionen, hände inte så mycket och då blir man så fruktansvärt trött! Fick ju inte sova så mycket i natt heller....

Imorgon spelar Sverige igen, grymt kul! Undra var vi sa befinna oss, jag var för kort för kungsträdgården : )

Fan vad jag är hungrig!

C.

Jag och Pontusikungsträdgården!


Ny uppgift på Aller Magazine

Idag sitter jag i receptionen, inget sälj alls. Alla andra är på väg till Köpenhamn på lite fest, tyvärr får inte praktikanterna följa med : ) Tar hand om allt här istället, ändå en rolig uppgift!

Var inte så pigg imorse, i natt vid två kom Peppar och Pelle hem efter fest på stan och Peppar skulle tvunget visa mig vad han hade fått i goodibagen, han tyckte att han var såååå snäll som hade fixat det till mig. Resultatet blev att det ända jag blev glad för var Hello Kitty plåster... säger inte det allt? : )

Köpte ett par jeans igår från STUK. de hade fått in något nytt som innebar att alla jeansen var i samma färg men de var sydda med trådar i olika färger, fanns rosa, blå, grön, gul, röd.. Självklart tog jag de rosa. De var riktigt coola inte inte allt för dyra. Och det bästa var att de syr upp de till mig, jag är ju inte så lång och alla byxor är för långa. När de syr upp gratis är det guld värt!!! Ska lägga upp en bild när jag får hem dom.

Det händer inte så mycket här...

C.

Hund och katt i köket

När jag och Pontus står i köket är vi som hund och katt, vi har båda ett jävla humör och när vi båda är trött kan det bli krig och vi kommer inte alls överrens. Idag skulle vi göra tortellini med ostsås, vilket innebär lite tjabb. Vi vill båda ha de godaste tortellinina (det fanns två sorter), vi vill båda ha den bästa matlådan, vi vill båda bestämma hur maten ska lagas, så om sanningen ska fram är vi otroligt lika. Det kan man egentligen bara se när det gäller vårt jobb och våra intressen, mediesäljare och även där vill vi jobba inom samma område. Sporten, vilken låda vi höll igår när det var match! Som sagt kan det bli en del bråk... Men trots allt detta är jag glad att vi är så lika som vi är. Hade vi inte varit det hade det nog inte varit bra heller, han är också min vän och vi har otroligt roligt tillsammans! Så är det.

Hittadeför övrigt en såååå snygg klänning på Zara idag, åhh. Rosa, med lite blommor, rätt kort... Måste bara hitta rätt storelek!

C.

Sveeeriige

Var i Kungsträdgården igår och kollade EM. Grymt spel av Sverige och taggad var jag eftersom jag är typ det största idrottsfanset som finns! Jag, Peppar, Sofie och Per höll låda och drack alkohol. Jag vra dock väldigt lugn, men jag hade Pontus och Per bredvid mig som drack liiiite mer : ) Träffade även Marcus och Jesper, kuuul!!

Sitter på praktiken, orkar inte göra så mycket, vill bara hem och vila i soffan. Om 30 min ska jag äta sushi, guuud vad jag älskar det, typ det bästa som finns!

Var på stadium igår och köpte Sverige saker för 400 kr, bra jobbat. En t-shirt, en flaska, en keps och kalsonger(till pontus), Men det hjälpte ju, Sverige vann!

Imorgon blir det en ny lansering på cafe.se, ni får gå in och kolla på den, grymt kommer det att bli!

Ska jobba lite, hörs senare!

PUSS

RSS 2.0