Jul ?

Hej på er!
Idag är det ju dagen innan julafton, och alla som tycker det känns som jul räcker upp handen NU.... jag själv känner bara liiite jul känsla. Är på jobbet just nu, familjen är på väg upp och ikväll ska vi på Solvalla (?). igår jul staädade jag och P. samt klädde granen, det var mysigt. Vi åt en även en god jul macka.. Imorse var det lite extra mys i sängen, vi ska ju inte fira jul tillsammans utan han ska åka till Västerås idag och jag kommer efter på juldagen.

Jag ser fram emot att träffa "lilla" familjen och sen på juldagen att träffa P. familj. Hoppas på en bra och härlig jul!

Nu ska jag snart äta lunch med chefen sen blir det nog ingen lång dag idag!

PUSS på er och GOD JUL!

Film premiär

Hej hej!
Idag ska jag på en premiär av filmen Yesman med Jim Carrey. Tycker han är sjukt grym och jag hoppas verkligen att den är grym. Spray Date håller i det och ag har varit med och bidragit med lite kunder. Kanske ska man jobba med event? Åhh vilken dröm :)

Det blir mingel, goodiebag och annat härligt. Såklart ska min P. med!

Puss.


Julfest igen

Som jag berättade tidigare i veckan hade vi julfest på jobbet i fredags (jag hoppas ALLA har varit inne på Malin blogg och kollat bilderna), det var i alla fall sjukt kul. Imorgon ska jag på en ny julfest, med P. jobb. Vi ska till Bryggeriet, äta julmat och lyssna på massa kändisar. Efter det är det SCHLAGER GOLV!! Heeelt underbart.

Nästa helg är det julfest med laget samt Kryssning, I like!

Jag har kommit på att Nelly.com är en otroligt bra sajt med otroligt snygga kläder! Igår klickade jag hem en klänning för 299 kr, riktigt nöjd. Jag har även hittat en jacka som jag vill ha men den är tyvärr för dyr! Men ta er en titt på Nelly, jag lovar att ni kommer hitta massor av snygga saker!

Annrs flyter jobbet på, hoppas på att få in lite ordrar nu. Hade ett trevligt möte med Asus (datorer) igår och på kvällen var jag på shopping kväll med Top Shop och Veckorevyn.

Hörs och ses!

C.



Klänning jag köpte på Nelly.com, fin va?

Firmafest

Hej på er.
Det var längesen men jag ska vara ärlig att säga att jag jobbar ju med bloggar och då orkar man inte skriva i en också :)

hae julfest med kontoret i fredags, 80-tals afterski tema, huuuuur kul som helst! Även fast jag var yngst på hela stället kunde jag typ alla låtar. Det var sjukt roligt med bra musik, god mat och härliga kollegor. Vill ni se bilder gå in på Malins blogg och kolla. Ni kommer verkligen att få er ett skratt!

Spelade även match igår och det var en upplevelse, gick faktiskt bättre än vad jag hade trott. två mål blev det också :)

Nu ska jag fortsätta jobba. PUSS

RSS 2.0