Så gulligt!

Kolla på detta klippet från Youtube, man får verkligen tårar i ögonen!

C.

Naglar och rosa kamera

Hej på er!
Idag är det stor dag för mig, jag ska nämligen åka och kolla Idol Live. Som jag har berättat tidigare är det ju mitt favort tema Schlager. Har varit inne och kollat på vilka låter de har valt och jag är en smula besviken... men vi får se hur det går.

På tal om annat skulle jag gärna vilja göra min naglar, just nu har jag fula med blå blommar. Men det finns ju ingen tid att göra manikyr, jag jobbar ju hela dagarna och det finns bara tider på dagarna, när det ska fungera liksom? Kan det inte finnas en billig "nackelfixare" som gör efter kl. 17.00 ?

En kamera, en rosa kamera skulle jag vilja ha. Har ingen digitalkamera och min mobils kamera suger (fast det är 5 megapixel, hallå Sonyericsson). Var ska jag få pengar att köpa en snygg roda kamera? Genom det kan jag ju ta mer bilder och lägga upp så att ni får se... Något råd?

Jobbar halvdag idag, sen ska jag träna, springa 25 min. Efter det blir det att äta snabbt och sen kommer P.s föräldrar!

Puss.


Vilken drööööööm!

Faaan vilket bra beslut

Var inne och kollade på lite vimmelbilder från Blondinbellas 18-års fest och jag kom fram till att jag gjorde ett jäävla bra beslut att stanna hemma! Varför i helvete ska man fira en tjej som bloggar med presenter för 50.000kr? Varför ska hon få den uppmärksamheten? Jag tycker att det är föööör mycket.

Klart jag är avundsjuk, jag vill också att min blogg ska bli jättestor, jag vill också att man ska fira min födelsedag på det viset, jag vill också ha massa presenter men det är för mycket!

Hon pratar om att hon vill leva som en vanlig tjej men hon gör ju så att det blir ett annat liv då vill jag inte se något gnäll på hennes blogg sen, förstår ni vad jag menar?

Nä ärligt talat har jag alltid tyckt om det hon skrivit men nu har det blivit för mycket med allt! Det finns så många bra bloggare att hylla som inte beter sig på det viset!

C.

Kallt är det i alla fall..

Godmorgon!
Som sagt sket jag i festen igår, tur var det eftersom jag somnade vid tio. Förstår inte varför jag är så fruktansvärt trött hela tiden, kan inte gå upp på morgonen och kan inte vara vaken på kvällen, blir så trött! Jag och P. åkte till Fältöversten och köpte lite små saker, hämtade ut biljetterna till Idol imorgon (jiiiipiiie) och åt på mc donalds. Jag hade fått reda på lite information som jag var sådär glad över, ni ska få veta snart men jag kan säga att det handlar om MS5.....

Idag ska jag inte på något möte utan ska sitta och göra en del offerter, hoppas på att få in något nu så jag tjänar lite pengar.

Har nnars inte så mycket att berätta nu, har inte hänt så mycket. Förutom att jag har mina älskade ugg boots på mig, I LOVE!

C.



Jag har de gråa, skulle även vilja ha de ljusa. Vilka tycker ni är snyggast?

Jävla fest

Vet ni vad? Jag kanske skiter i Blondinbellas 18-års fest idag, har annat för mig. Måste orkar till jobbet imorgon och göra en del offert samt att jag är bjuden till en stoooor utförsäljning på Modecentret nästa helg, vilket innebär att jag måste spara alla pengar jag kan! Ska ju även köpa lås till cykeln, "sånt man tar bort nagellack med" och vantar.... Nu vet ni det! Blir ni väldigt besvikna på mig ? :)

Mötet med HunkyDory gick bra, för er som undrar. Var ju på deras modevisning i somras och deras kläder är sjukt gryma. De finns bl.a på NK och butik Matilde på Biblioteksgatan, kolla in det!

Puss på er!

Rosa bandet galan

Kollade på Rosa bandet galan igår på tv3 och vad jag grät. Det var ett repotage om en man som hade förlorat sin fru i bröstcancer och jag tyckte det var så fruktansvärt sorligt. Efter repotaget var det en änu sorligare låt som spelades... USCH! Jag HATAR cancer!

Puss,

Rolig vecka

Godmorgon!

Sitter och tänker på att jag har en rolig vecka framför mig.. Ikväll är det Blondinbellas 18-års fest på Café Opera, på fredag är det Idol med mitt favorit tema och på lördag ska jag festa med mina gamla vänner från TPH. Visst låter det roligt?

Idag ska jag på möte med ett grymt klädmärke, HunkyDory. Kommer säkert att gå bra!

Köpte ju cykel igår och den är ju faktiskt rätt bra, helt klart värd 100kr. Fast nu blir det till att köpa vantar eftersom det är iskallt att cykla utan. Måste även köpa lås, hade ju inte varit så roligt om den hade blivit snodd första dagen.

C,

Blondinbellas 18-års fest

Imorgon kväll ska jag till Blondinbellas födelsedags fest på Café Opera. Asså inte för att hon är min favorti precis men jag gillar cafet och kan tänka mig att det kommer bli en hel del roliga syner. Jag är även med i en tävling om en ny Nokia telefon. P. ska följa med mig och vi ska bara vara där en stund och INTE dricka något! Eftersom jag inte brukar ta bilder och lägga in ska jag göra det imorgo så ni får se hur det ser ut, undra vad jag ska ha på mig?

Ikväll ska jag kolla på Rosa bandet galan, det ska väl du med? Tyvärr har jag inte råd att bidra med några pengar men jag skänker en tanke till alla med cancer, speciellt Vimmelmamman eftersom jag följer hennes blogg!

Jag har köpt en cykel, en turkos skit ful med inga växlar. 100 kr kostade den, ilket kap!!!!

Nu ska jag fortsätta jobba lite!

C.





Min nya cykel, fin va ? :)

Schlager i IDOL

Nu ni ska i få veta, det är nämligen Schlager tema i i Idol på fredag och vem ska dit? Jo JAG! Och vem älskar schlager? Jo JAG! Det var ett tema som jag ville se live och det var det, sjukt kul! Hoppas bara att de väljer bra låtar så man kan sitta och sjunga med!

Det är alltså jag, P. och hans föräldrar + faster som ska dit! Ska bli riktigt trevligt...

Var på möte idag och kunden var märket Passport. Grymt snygga kläder! Ska på deras utförsäljning nästa helg, grymt!

Ingen bra dag idag när det gäller att få tag i folk! Ingen verkar vilja prata med mig. Får bara fortsätta att ringa!

C.

Detta skulle jag vilja köpa...

1. Sexiga träningskläder nu när jag börjat träna på SATS.
2. Färga och klippa håret
3. Cykel
4. En resa till mig och P.
5. Present till mamma och pappa.

Finns inga pengar, jäävla skit! KAN INT FLER BÖRJA LÄSA MIN BLOGG SÅ JAG KAN TJÄNA PENGAR SOM EN ANNAN 17-ÅRING :)

Jag vet, jag är bitter men vaaa faaaan... Är det någon som förstår?

C.



Såhär ska det se ut!!!




Åhhhh vilken dröm!

Blogg design ?

Ny vecka, nya möjligheter. Finns två saker jag är trött på just nu, eller vänta, kanske tre : Pengar, gå upp tidigt och städa.

Är trött på att vara fattig och nu är jag det fast jag fått lön, en riktigt skit lön. Fast om jag väljer att handla ny jacka kanske jag får skylla mig själv, eller?

Jag och P. är lika morgontrötta vilket gör att jag inte kommer upp och varje morgon säger jag att imorgon ska jag upp tidigt så jag hinner med att äta frukost.

Städa är en sak som jag alltid har hatat, jag tror det är för att jag är väldigt lat. P. däremot verkar älska att städa, han tycker alltid det ser hemskt ut och då får jag höra "fan vad här ser ut Mini". Det konstiga är att jag inte ser det, lite kläder men hallå det är ju bara att plocka upp. Idag ska vi i alla fall städa ORDENTLIGT, sssuuuuucccckkk!!!

Sen har jag ett annat problem och det är min blogg, jag hade kontakt med en tjej som skulle ordna min bloggdesign för en lite peng men nu får jag inte tag i henne, finns det någon som skulle vilja ställa upp och hjälpa mig?

Ska i alla fall träffa Sofie idag för en fika! (allt för att slippa städningen)

Puss på er sötnosar!

Beaty mässa

Godmorgon!

Idag har jag lurat upp P. för att vi ska till Beaty mässan i Kista. Det sa bli skiiit roligt och jag ska verkligen shoppa boka tider för min skönhet. Måste ha nytt bra shampo, göra manikyr, klippa och färga håret. Ska ta alla rabatter jag kan få tag i och boka in tider! P. är så söt som följer med mig även fast jag vet att han också tycker det är roligt.. Ska ni dit?

Efter det ska vi åka och storhandla mat, vi har absolut inget hemma, närmsta Willys? Åhh måste kolla upp det!

Igår var vi ute och åt på min och Ps. favortit restaurang nämligen Fridéns. Pelle, Marus och Jesper var också med och det var en trevlig kväll! Efter maten gick vi till två hak på Karlavägen b.la vårt stammisställe (ligger precis nedanför vår gata). Jag fick hem tidigare än de andra. När P. kom hem valde han att prata med sin kompis som bor i USA. Maldiverna kanske?

P. har en dålig hårdag och vägrar lämna lägenheten, varför just idag?

Hörs sen!
PUSS

Offerter & middag

Hej på er!
Nu är det fredag, riiiiktigt skönt! Idag blir det middag ut med några vänner från skolan, ingen utgång precis går på lite piller som inte tål alkohol.

Hämtade aldrig posten igår, glömde lappen på kontoret , men jag tror jag vet vad som finns i, ska hämta den idag.

Jobbar för fullt, ska ut med en offert nu. Jag tycker själv att den är sjukt bra och att det är ett bra erbjudande men vet aldrig! På lunchen ska jag dra till Sats stadion och köra Core. På söndag ska jag ha personlig träning så jag vet hur jag ska lägga upp det! Jag tränar mer än vad P. gör nu vilket innbär att jag kommer få snyggare kropp :)

En sak förstår inte jag, hur kan jag vara så otroligt trött på morgonen, jag kommer INTE upp. Hatar att vara så morgontrött men har alltid varit det. P. är likadan och det gör ng att vi ligger kvar i sängen båda två.

Vi hörs!



Jag och Jesper på avslutningsfsten, du kommer väl ikväll ?


Jobba jobba

God dag!

Sitter på jobbet, börjar kännas bättre och bättre nu. Har varit på en del möten med olika kunder b.la Frey Wille. Har ni inte kollat in deras smycken kan ni göra det här eller besöka deras butik på Stureplan!

För övrigt leker livet, det bästa är att det är lön och helg imorgon, ska nog ut en runda med Sofie.

Har även ett paket att hämta ut idag, ska bli spännande och se vad det är, berättar mer sen!

Puss.

Tränat på lunchen

Hej igen!
Var väldigt duktig på lunchen. Jag och Malin gick och tränade, har som sagt numera träningskort på SATS. Måste komma igång och bli lite vältränad igen. Det bästa med att träna på lunchen är att man har hela kvällen ledig sen, då hinner jag slappna av mer. Dock ska P. till MIOs invidning idag och jag får inte gå, typiskt!

Idag är helt enkelt en dag då jag imte orkar göra nåfot alls, ialla fall inte jobba.

Ses!

C.

Oj vad trött jag är.

Månadag morgon, inte min favortidag. Tycker helt enkelt inte om måndagar. Jag är så fruktansvärt trött och skulle bara vilja ligga kvar i sängen.

Har varit en lugn helg. i fredags var jag på Sturebadet och bastade och badade, vi på sälj hade hyrt hela våningen. Efter det blev det middag på Noxx. Jag gick dock hem tidigt eftersom jag bodde precis bredvid, eller gatan bredvid. När jag kommer hem är Pelle och Jesper där hemma och Pelle går inte förrän vid två, suck.
I Lördags sov vi typ till 13.00 och sen var det en runda på stan, vi åt middag på en japansk restaurang på Kungsgatan, inte bra! Bittra gick vi hem och såg film istället!

I går var vi och kollade på fotboll, Peppar ska jag börja spela i korpen. Sen gick vi typ i flera timmar och jag var heeelt slut!

Den 31 okt ska vi se IDOL live. Det ska bli fruktansvärt skoj!

Nu ska jag jobba!

Puss.

Nu är det dags!

Hej alla!
Nu är det dags att ta tag i bloggandet igen, jag är på plats i Stockholm och jobbet är börjat flyta på lite. Som sagt finns jag nu på Spray passagen där jag är chic.se, elle.se, blogg.se och några andra. Trvis bra bara säljet kan komma igång!

Jag och P. bor i en lägenhet på Östermalm och trvis jättebra. Det är lite skillnad från när vi gick i skolan men vi kommer att klara det. Vi är otroligt grymma tillsammans och jag skulle aldrig vilja byta bort honom.

Idag ska jag till Sturebadet med jobbet och sen ska vi ut och äta på Nox. Ska bli sjukt kul att umgås med alla och även om basta inte är min grej får man väl ställa upp på det också. För er som inte vet är Sturebadet ett grymt fins SPA precis på Stureplan. Min dröm är att få börja träna på deras gym, men det kostar 20.000kr/år. En dag när jag får pengar!!! :)

Har även satt igång med träning på SATS. Idag har jag en sån träningsvärk så jag inte kan gå, visste inte att jag var såhär otränad.

Dags för lunch, vi hörs godingar! Glöm inte besöka sajterna!

C.


Sötnötar!

Hej godingar!
Sitter på nta jobbet och som det känns nu kan detta nog iiinte sluta så bra. Det är otroligt svårt och jag blir mer och mer stressad, men men. Man får göra sitt bästa och sen får vi se om det räcker hela vägen!

Jag flyttar in på Östermalm på lördag, jag och P. Efter det kommer jag komma iång igen med bloggandet, just nu flyttar jag runt överallt och orkar inte helt enkelt!

Hörs snart!

Puss

RSS 2.0