Gratis kläder

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=19091

Gå in på den sidan och bli medlem. Genom det får man presentkort från t.ex. H&M. Ni hjälper mig (som är fattid student) och er själva. Ni får alltså 50 p om ni går in på sidan och blir medlem. Glöm inte att jag varvat dig!

C.

Såhär är det...

Livet fortsätter även fast det inte alltid är så lätt. Just nu har jag ingen lust att skriva här, jag flänger runt överallt och allt känns bara skit. När jag har tid och lust ska jag börja skriva igen.. Kan gissa att det blir i slutet av oktober när jag har flyttat till min fasta punkt, Östermalm!

Ta hand om er så länge!

C.

Greeeekland

Hej!

Fruktansvärt dålig uppdatering från min sida, men vad ska jag säga.. Jag har inte så mycket att berätta. Är ju som sagt hemma i Eslöv och håller på med mitt arbete och äntligen börjar jag se ett vägslut på detta!

Den goda nyheten just nu är att jag och P åker utomlands på lördag, till Grekland, Lefkas. Ska bli så otroligt skönt och så otroligt roligt. Jag ska vara sååå brun när jag kommer hem, då väntas Båstad i två veckor.

Imorgon fyller min kära syster år och idag fyller Klara år! Grattis grattis.

Igår fick jag höra en väldigt tråkig sak, jag blir trött på att det finns människor som är vuxna människor men ändå går och snackar en massa skit. Förstår ni inte hur det kan förstöra? Jag vill aldrig ha med det företaget och göra och jag hoppas att P inte heller kommer att ha det!

Idag ska jag i alla fall följa med H43 när de spelar handboll, min mamma är lagledare där (herrarna) och då passar man ju såklart på!

Just nu känns livet bra! Jobb fixat, lägenhet fixad, arbetet snart klart, åka utomlands på lördag och IDAG kommer P hit!♥

PUSS

Igår var jag stolt SVENSK!

Godmorgon, hoppas alt är bra med er!

Igår var jag och såg Mamma Mia på bio och vilken helt fantastisk film! Tänk att det har blivit så stort i hela världen och att så kända skådespelare är med i filmen. Jag är stolt svensk att det finns några här ifrån som har lyckas så bra. Tack Björn & Benny! Gå och se filmen ni som inte har sett den, bland det bästa jag har sett!

Idag ska jag fortsätta skriva mitt specialarbete, det suger lika mycket som det gjorde igår, men vad ska man göra? Jag gör det så enkelt som möjligt och bara jag får G är jag nöjd.

Nu ska jag först äta frukost och titta på gamla filmer som vi har hemma!

C.

Saknar P. inte lång tid kvar nu!


Eslöv, Heeeja Eslöv.

Hej!

Eslöv är och kommer alltid förbli... Eslöv. Jag är som sagt här nu och har varit nere på stan en gång och det räcker nu. Kan någon svara på frågan varför man vill bo här? Jag kan inte komma på det..

Sitter och försöker skriva mitt specialarbete men det går inte så bra, den här datorn är det värsta jag varit med om och tvingar pappa att köpa en ny. Blir som sagt inte mycket gjort, jag ska kolla på film istället!

Ikväll ska jag på bio och se Mamma Mia, vilket jag klängtar väääldigt mycket till!

Hörs senare. Puss



Hotell Sten Stensson Sten, det finaste vi har i Eslöv. men tro mig, det är inte lika fint i verkligheten!

RSS 2.0