Alla sagor slutar inte lyckligt!

Hej.
Jag känner igen mitt beteende som jag har just nu, känner igen känslan och känner igen hur jag mår. Den tog som tur var slut för ungefär ett år sedan men har nu kommit tillbaka. Den känslan som får mig att skrika, skratta och gråta på samma gång. Den känslan som gör att jag inte äter och bara vill bort bort bort. Jag lovade ju mig själv, aldrig aldrig mer... Jag har lärt mig en läxa och tänker inte låta det gå lika långt denna gången, det tålamodet har jag inte.

Blir så trött på att alla sagor alltid ska sluta så lyckligt, mina gör ju aldrig det!

Sommarparty inne bär sexighet : ) Först hos Matte sen Underbar!

Ha en bra valborg!

C.


Från det ena till det andra.

Jag mådde bra förra veckan, det ser man när man läser förre inlägget. Det var bättre äm någonsin och jag trodde verkligen att det kanske var dags nu. Från att haft en bra helg till att må som en...jag vet inte vad. Åhh vad jag önskar att det för en gångs skull ska bli bra, att det ska gå min väg. Jag har inte trott på hela tiden att det skulle bli såhär, jag har alltid trott att jag har haft läget under kontroll. Men idag när stöten kommer visar det hur jag känner och hur jag mår. Varför skulle det bli såhär? Jag skulle aldrig tillåtit mig själv...

Det gör ont. Ont ont ont och jag vet inte vad jag ska göra med mig själv...! Nu är det dags igen, för samma sak som jag en gång gick igenom. Nu ska jag slå mig tillbaka och tänka på hur jag gjorde då. Egentligen finns det bara två personer som vet, Linnea och Sofie. Ännu en gång behöver jag dem mer än någonsin och de får stå ut med mig. Förlåt älsklingar!

Jag måste få i mig mat!

C.

Sooommar och sool

Hej!

Det känns ungefär som sommar. Solen skiner, inte ett moln på himmeln och man kan sola. Nu är faktiskt Båstad ett bra ställe att vara på.

Var i Eslöv i helgen. Träffade familjen och vännerna. En rolig helg med massa roliga saker! Eslöv är ju ändå Eslöv och även om jag inte bor där längre är det mitt hem som jag har växt upp i och det är lika roligt varje gång att komma dit. Dock tror jag att jag aldrig kommer flytta tillbaka dit, inte ens när det är dags för barn och familj. Jag tror att jag kommer välja att stanna någonsnnanstans. Men som sagt, man vet aldrig, en dag kankse jag längtar tillbaka så otroligt mycket och bara vill tillbaka. Eslöv är ju ändå Eslöv och fy fan vad roligt jag har haft där!

Sitter i skolan. Vädret är kanon och man vill bara gå ut och sitta i solen. Har ett arbete som måste in och jag är fruktansvärt trött på det. Inlämning på fredag sen är det förhoppningsvis lugnt ett tag.

Klarade tentan i alla fall, med bra resultat! 40p av 45p. Duktig man är : )

Just nu känns det bra, men hur länge? Varför går det i vågor?

Vi ses!

C.

Värre än värst!

Det var ett tag sen, och jag ber om ursäkt för det. Har verken haft tid eller lust att skriva, ingen annan anledning finns!

Tillbaka i Båstad, lilla lilla Båstad. Just nu vill jag verkligen inte vara här, vill bara bort från allt här. Tyvärr måste jag lära mig att ta tag i saker och stanna, hur ont det än gör. Och ärligt, kära läsare, just nu gör det ont, så jävla ont!
Skolan är skit, det är sjukt tråkigt och det skulle inte förvåna mig om jag får göra en omtenta, som skulle innebära ännu ett IG!

Det känns och det kommer ta ett ta att glömma. Måste det försvinna och bli bra snart, innan det är för sent.
Även fast jag vet hur det kommer sluta. Jag vet och jag vet! Mer än vad alla tror!

Hur ont det än gör, måste jag frsöka att stanna och stå ut med det! Även fast jag vill dra och aldrig mer komma tillbaka måste jag stanna. Det är så kort tid kvar!

Tack Jonas och Lenni för att ni får mig till skratta och gör så att jag för en stund glömmer allt! Ni är änglar!

C.

RSS 2.0