2aug----5aug

Jag och P fyller år nästa samma dag, jag den 2 aug och han den 5 aug. Det tycker jag är roligt, kan man fira det tsm : )

Fick precis in hans present på jobbet, skor från urbana.se. Snygga, fast kanske inte min smak. Vet att han har tittat länge på dem!

Nu ska jag fortsätta jobba.



Här är dom, snygga va ?

En timme förre.

Idag är jag inte mitt rätta jag och det märks. Jag går upp som vanligt, gåt till T-banan som vanligt, kommer fram till kontoret och det tycker är lite konstigt för där är inte öppet (receptionen öppnar halv nio). Ringer Sanna och frågar när hon är på väg, jag har ju ingen nyckel att komma in med. Går en runda och en förvirrad Sanna ringe roch säger att klockan bara är kvart över åtta.... VA? Min klocka står på kvart över nio. Jag har alltså gått upp en timme tidiagre och inte märkt att det är en timme tidigare och trott att alla andra är sena. Hu trött blir man inte på sig själv? Nu sitter jag här och göra klart allt jobb, jag ska gå tidiagre idag.

Är inte mig själv som sagt, har mycket tankar i huvudet. Jag och P bråkade igår och på det sättet brukar vi inte bråka. Tänker på allt och vill att det ska bli bra!

Nu ska jag kolla om jag fått post.

PUSS:

Jajajaja, fel av mig!

Jag vet att prutade bara stavas med ett T, så nu tjabbar vi inte mer om det :)

Ännu en gång sitter jag på kontoret. Ska snart köpa P födelsedagspresent, ett par väldigt fina skor från urbana.se. Han vet redan vad han ska få om ni undrar varför jag skriver dey här.  Är för övrigt väääldigt nyfiken på vad han ska hitta på på lördag (då jag fyller år). Som sagt, man vet aldrig med P.

Jag har inte långt kvar på praktiken. Typ fyra veckor, sen är det ledigt i två veckor för att skriva specialarbete och sen är det Båstad. Då ska jag i alla fall ha fixat jobb, börjar få lite ångest nu, måste hitta något som jag verkligen vill ha. Har redan tackat nej till ett som inte kändes rätt.

Nu ska jag leta lite nya kunder. Vi hörs!

C.

So you think you can dance

Nää, det tror jag inte, jag vet :) Eller ag dansar bra när jag dricker... tycker jag själv i alla fall!

Vi fick ett ryck innan och gick till macken och handlade lite godis. Jag tycker om att vara ute och gå när det är kväll och varmt. Åhh, vill verkligen utomlands!

Fyller ju år på lördag, ska bli kul och se vad P har hittat på, ännu en överraskning, jag ligger efter när det äller sånt.

Nu ska jag gå och lägga mig. God natt!

C.

MTV och hemma själv.

Jag har varit hemma sälj i eftermiddag och kan säga att jag njuter av det, ibland är det rätt skönt att få några timmar och bara vara. Dock vill jag att P ska komma nu, maten är klar och jag längtar efter en kram. Idag blir det enkelt, kycklingfilé, potatis, sås och avokadosallad. Till efterrätt blir det jordgubbar med vaniljglss! Vad tycks ?

Idag skulle jag handla grönsaker och frukt på Hötoget, tycker det är billigt och fräscht. Jag pruttade som fan och lyckades lova att jag ALLTID ska handla där nu.. Njaa, får väl se hur det blir med det :) Fick lite för dåliga jordgubbar.

MTV är min nya favortikanal, helt sjukt roliga fjortis program. Börja kolla på den kanalen mer om ni inte brukar göra det!!

Snart börjar OS, ska bli grymt!!!

C.


Vasaparken

Det är sååå tråkigt att sitta inne på kontoret när det är fint väder ute, jag vill sola och bli brun!
På lunchen gick Sanna och jag till vasaparken, den ligger precis här utanför. Då fick ag i alla fall lite sol.

Tror jag ska köpa ett par skor till P. från urbana.se. Vet att han har provat dem och de har bra priser! De har även annonserat på cafe.se.

Finns en ny shopping tidning som heter Chic. Den är faktiskt bra och har mååånga bra tips. Värt ett köp i alla fall!

Nu ska jag fortsätta att jobba!

PUSS



Miiiin P.

Överraskningen i lördags var sååå gullig! Jag fick gå ut i 10 min för att han skulle fixa och där satt jag på gården och väntade..

När jag kom in hade han då gjort upp ett bad med maaaassa skum, tänt ljus, lagt fram frukt och ost (en ost som han vet att jag tycker om). Heeelt underbart, tänk att något så litet kan få en sååå glad! ♥

På lördag fyller jag 21 år. Alltid lika kul och se vilka som kommer ihåg det! Jag har bestämt vad vi ska göra, det blir Gröna lund. Tror jag har tjatat om det i månader nu och äntligen får jag åka karuseller!

Är tillbaka på praktiken, dock finns det inte allt för mycket att göra här. Alla är typ på semester och det är svårt att få tag i kunder!

Ska nog skriva lite på mitt specialarbete, men fy faaaaan vad det suger!!! Vem lägger ett specialarbete under tiden man ska ha praktik och under sommaren? Det är skärpning.

C.

Fjäderholmarna

Måste rusa, vi ska åka till fjäderholmarna. Gissar vilken matsäck vi har :)

Hörs sen

Överraskning

En mysig dag har det varit. Jag och P skulle egentligen åka ut till fjäderholmarna och bada men jag sabbade det... lyssna nu:
Jag har hår på armarna och brukar ibland bleka det, vi gick upp tidigt imorse och fixade till oss och jag tänkte "va fan, måste bleka håret på armarna och så tar jag magen också". Efter blev huden helt konstig och P började undra var det var och sjäjklart stod fry på förpackningen att man inte får sola på 24 h. Braaaa Carro!! Inget bad, men däremot en lång promenad på djurgården, lunch och rosé. Jag och P köpte även kuddar till soffan, till den nya lägenheten!

P ska göra en överraskning för mig ikväll, undra vad det kan vara :)
Får berätta sen.

C.

Sluta shoppa!!!

hej läsare!

Idag sitter jag i receptionen på jobbet, det är inte så kul, händer inte allt för mycket! Men jag tjänar en liten slant, bättre än inget!

igår var jag ocg P på picknick. Det var supper mysigt och vi åt väääldigt god kyckling. Vi låg och läste tidningar från våra olika förlag. Det är en väldigt bra sak att både han och jag jobbar på tidningar, då får man alla gratis :)

Fast Café är en killtidning tycker jag att den är rolig att läsa. Väldigt bra repotage! Så tjejer, har pojkvännen den hemma passa på att kolla i den, ni kommer inte bli besvikna.

Som sagt.. jag måste sluta shoppa nu! Gör av med föööör mycket pengar på kläder!

P ska fixa en överraskning för mig imorgon, undra vad det kan vara ? Han har aldrig gjort något sånt innan.. tror det inte blir något jätte stort, men det är tanken som räknas, min lilla plutt :)

PUSS!

Vaxning i Stockholm ?

Först ska jag berätta att vaxningen var... okej. Det gjorde fruktansvärt ont men jag kan tänka mig att göra det igen!

När jag flyttade hit var jag rädd för att inte hitta ett bra ställe att vaxa benen på, jag har gått till samma person i Eslöv och varit nöjd med det, har alltid fått bra pris också. Men nu har jag hittat det...

Naglar på Fridas finns det en tjej som heter Helena, grymt snäll och gullig tjej och verkligen skit duktig. Det är inte så dyrt heller även fast det brukar vara det i Stockholm. Det ligger även väldigt centralt på Greveturegatan . Sen är det såklart bra med vaxning eftersom man slipper raka sig!!! Tfn 08-225510

C.

Brasiliansk vaxning

Hej alla. Nu är jag tillbaka i storstaden och på praktiken. Har varit en kass semester, men ska nog åka utomlands i september. Hur mår ni?

Jag ska berätta lite mer sedan men var bara tvungen att skriva lite nu, jag ska nämligen iväg och göra en Brasiliansk vaxning. Jag är rätt van vid att vaxa eftersom jag har gjort det sedan jag var 13 år. Men detta är en helt annan sak.. Usch, är skit nervös och funderar på att skita i det. Men det ska göras!!!

Jag ska berätta sen.. om jag överlever :)

Puss.

Skåååneland.

Imorgon bär det av till Skåne, jag och P. ska befinna oss på Kiviks markand. Jag älskar marknader och tycker ändå det ser lite mysigt ut att vara knallare fast jag aldrig skulle vara det själv. På torsdag ska vi dra till Åhus och mår jag bra ska jag spela på fredag och lördag, P. har aldrig sett mig spela handboll, tror han kommer bli chockad över det :)
Kvällen blir mys och packa. Vi ska snart se på film.

Vi hörs senare.

C.

Båstad-allt annat än tennisveckan för mig!

Just nu är det den berömda tennisveckan i Båstad.. även fast jag har bott där i ett år är Båstad absolut inget jag ser som tennisveckan, även fast det är mest tjänt för det. Båstad för mig är ett liv på vintern, då inget är öppet förutom CC, då ICA bara har öppet till 20.00, då Båstad är en liten by med 15.000 invånare, då inte ett fik är öppet förutom Knut Jöns.
Mit lilla gäng i Båstad, P., Per, Marcus och Karro tycker det är skönt att slippa Båstad, att det bara var en sak i livet, de verkade helt enkelt inte trivas där. Jag däremot kan lätt säga att det var en av de bästa perioderna i mitt liv. Det var mitt första steg att bo hemmifrån, betala hyra, lagat mat och städa. Jag tyckte vi hade kul där varje helg, vi 5 och vi höll i ihop i alla väder.

Nu när jag tänker tillbaka på den tiden kan jag känna att jag saknar det. Sitta en fredag hemma hos Karro och bli fulla, äta mat hemma hos P., vara med om Marcus alla hyss när han dricker. Jag tyckte om livet där och det var en perfekt start på min framtid.

Sen var det ändå där jag och P. träffades och just därför kommer vi nog alltid komma ihåg det.

Så kära läsare, jag har sett och upplevt en annan del av Båstad, en del som ni inte känner till. Båstad är inte bara tennisveckan, det är så mycket, mycket mer. Jag är glad att jag har fått en annan syn på det och jag tror aldrig att jag kommer trivas där på tennisveckan, även fast jag ska bli en steeekare och bo på Östermalm!



Marcus, P. och Per




Jesper och jag.




Lenniii, hos honom var det alltid mycket fotboll.
Här har MU vunnit!



Vi på avslutningsfesten!

Laaaga maaat

Tjoho. Gick inte så hos doktorn, jäävla skit!

Jag har varit duktig och lagat mat till P.! Lasagne med sallad, efterrätt hallon och björnbärs paj med vaniljsås.. Är jag inte duktig? Är verkligen hel nöjd.. Fast lasagnen blev sådär, fattar inte varför, blev bara hård liksom.. Äsch. P. får äta och vara tyst :)

Nu kommer han nog hem när som helst, min lilla stjärna sålde 16st idag, vilka pengar han kommer att tjäna. Då får jag
en present !

Jag ville gå och se filmen Mamma Mia idag, men tror inte vi hinner det tyvär.. aja, sparar man de pengarna. 100kr för en jäävla film, på min tid, när jag var ung kostade bio 50kr.

Trevlig kväll!

C.

Doktorn.

Nu ska jag gå ner till doktorn, P. ska också detfast inte samma doktor :) Nu ska vi ta reda på vad det är med oss.. En gång för alla. Dock tror jag att det kan vara riktigt farligt, fast det tror jag alltid..

Fredag idag.. Tänkte överraska P. med en sak.. Kan ju inte göra så mycket eftersom jag är sjuk.

Vi hörs senare.

C.

The Ring

Sitter och kollar på The Ring, jag tycker denna filmen är skit bra och den är lika äcklig varje gång. Tyckre nog det är en av de bästa skräckfilmerna som gjorts! P. vill inte titta på den, tycker faktiskt det är lite läskigt att sitta här själv.

Jag var iväg på Preem och handlade godis och chips för 94kr (?). För det fick jag, 1 chipspåse, 1 pås Riesen, 1 påse algrens bilar och en 0,5l cola. Fatta vad dyrt allt har blivit. Här är mycket dyrare än hemma i Skåne.


oj detta inlägget kom idag istället, jaja :)

PUSS

Myspys.

Sitter i soffan, alla avtal är raggade. På tal om det.. efter att man har jobbat typ mellan 8.30-19.00 ska man regga alla avtal man har sålt, vet du hur lång tid det tar om man säljer mycket? Fy faaan. Man har ju inget liv om man jobbar på Tele2. Det var annorlunda med TPH Event, där bodde man på hotell och annat trevligt.. och började sent på dagen... och hade bil hela tiden. Näää, detta håller inte!

Jag är fortfarande sjuk, det suger. Vill bli frisk. Ska gå till doktorn imorgon och kolla allt, verkligen på tiden!

Jag ska nu köra ner och hyra film och köpa lite godis, jag och P. ska mysa idag.. Åhus nästa vecka, ska bli kul att visa upp honom ♥


PUSS!




Min nya mobil!

Ny mobil C900

Heeeej!

Har jobbat ännu en dag med Tele2. Gick bättre idag, men man är hemma sent och då ska man regga. Fy faaan för att leva detta livet, hade aldrig orkat!

Har i alla fall köpt ny mobil idag, eller fick den av 3, C900, hoppad den är grym, lite av en datatelefon.

Ska gå och duscha nu och sen sova, är som sagt helt slut.

Åker till Skåne snart.. Vilka ska till Åhus i år?

C.

Förklaring.

Hej sötnosar.
Otroligt dålig uppdatering. För det första jobbar jag ju om dagarna, säljer telefoner, det suger fett! Jag är även sjuk, har en sjukdom som jag inte vet vad det är. Känns som feber men det är inte feber.. Fattar inget, vilket gör mig trött.
Ligger i sängen och vilar upp mig. Skit trött är vad jag är.. P. fixade en macka med köttbullar, får egentligen inte ner någor i magen.

Har även kollat på Allsång på skansen, hur bra är inte det då? :)

Fick inte jobbet som jag ville ha, jag var tydligen för ung... för heeelvete! Jag kan vara precis lika bra som en 30åring, vänta ni bara! Jag ska fan bli bäst!!!

Nästa helg ska jag spela handboll, undra hur det kommer gå. Har inte rört mig på länge, kommer inte orka springa och sen kommer jag ha en jääävla träningsvärk.

Mycket bitterhet idag... jaja.

Puss på er.

Allt är klart..

Nu är papperna påskrivna, vi ska hyra lägenheten, den är vår. Det känns så otroligt grymt och jag är så glad. Då blir det bara jag och P.  :)

Just nu mår jag skit, tror att jag har feber och jag mår verkligen skit! Usch..
Men P. gör det jag tyckte bäst om, pommes med grillsås från Felix och kebabsås från Willys. Mer än så orkar jag inte, tyvärr.

Ligger i sängen nu, kommer nog somna snart!

Hörs imorgon.

C.

...läsare.

En annan positiv sak är att jag får fler och fler läsare, riktigt roligt! Skriv gärna en kommentar och säg vad ni tycker eller liknande, tycker det är dåligt med det.. eller vad säger ni?

PUSS:

Slussen

Har precis varit och jobbat vid slussen, bland det värsta jag har varit med om. Vi stod ute och det regnade och blåste som bara den, har nog aldrig varit så kall. Och tro mig, jag har jobbat i Norrland under vintern och stått ute men detta tog priset, folket är i allafall trevliga i Norrland, det är de inte här. Jobbar en vecka sen får det räcka, event är inget för mig längre!

Har väntat hela dagen med svar från ett jobb, dock har jag inte hört något vilket säkert innebär att jag inte fått det, faaan också. Denna dagen har verkligen inte varit bra, inte någonstans och det fattas väl bara att något går fel med lägenheten.

Nästa vecka ska jag till Åhus, vilket är riktigt nice. Ska spela handboll och träffa kompisar!

...glömde en sak.. P. har som vanligt varit ljuset i mörkret idag. Ibland undrar jag hur han står ut med mitt humör. Han är i alla fall bäst♥

Vi blev bortkörda från vårt location idag, vilket innebär att jag sitter och slåt ihjäl tiden på seven eleven. Kan inte klockan bara blir sju?

Nu ska jag fortsätta surfa runt lite, hörs sen så ska jag berätta hur det gick med lägenheten!

C.

Hemma från Båstad

Jag, P. , hans bror och tjej har varit i Båstad. Har vari på café festen och bara minglat runt. Det har varit trevligt och så. Har kommit fram till att jag tycker om Torekov, så jäkla mysigt!

Börja jobba imon, inte alls kul.

C.

Killar och förkylning!

Nu är P. sjuk för andra gången vilket innebär oootroligt mycket gnäll : ) När killar blir sjuka blir det otroligt eländiga, varför är det så? Jag blir absolut inte så när jag känner mig dålig!

Dagen har varit i full fart, har vaxat benen, blev sådär nöjd. Märker att det är missat lite.. Sen fixade jag naglarna, blev nöjd, bara en nagel som klämer väldigt hårt. Gjorde allt på Naglar på Fridas, ska ge de en chans till, gillade ändå stället.

Nu skriker P. på mig i köket, fast jag var duktig och plockade undan allt innan ska jag ändå fixa disken nu, SUUUCK!

C.

En rolig vecka.

Det har varit en hård dag. Har varit på utbildning för Tele2 sen åkte jag och P. och handlade mat på Willys, vilket innebar väldigt mycket mat. Tror det blev åtta kassar och massor av toalettpapper.. fick åka taxi hem, annars hade det aldrig gått!

Vi båda känner oss lite sjuka, jag har väldigt ont i halsen, vi var alltså helt slut när vi kom hem.

Imorgon är det full fart, ska vaxa benen och fixa naglarna, båda sakerna på Naglar på fridas, tror de kan vara duktiga!
På torsdag ska jag på inervju och på fredag åker vi till Båstad. En rolig vecka framför mig!

Nu ska P. ha datan, han tittar¨på något program på MTV, Real world tror jag att det heter.. Inget för mig i alla fall!

Sov gott.

C.

Halsont, glad ändå.

Nya dag, nya tag! Vaknade med halsont och att P. snarkar som aldrig förr. Jag kan berätta att jag är extremt känslig när någon snarkar eller bara andas högt, sjukt irriterande! Bitter blev jag och gick ut och la mig i soffan. Fick dock ett bra samtal, jag har gått vidare på båda företagen som jag har varit på intervju hos, men min favorti står redan klar!

Nu ska jag och P. gå ner ich lämna filmerna som är två dagar föresenade och sen ska vi på utbildning.

Hörs sen!

RSS 2.0