Hund och katt i köket

När jag och Pontus står i köket är vi som hund och katt, vi har båda ett jävla humör och när vi båda är trött kan det bli krig och vi kommer inte alls överrens. Idag skulle vi göra tortellini med ostsås, vilket innebär lite tjabb. Vi vill båda ha de godaste tortellinina (det fanns två sorter), vi vill båda ha den bästa matlådan, vi vill båda bestämma hur maten ska lagas, så om sanningen ska fram är vi otroligt lika. Det kan man egentligen bara se när det gäller vårt jobb och våra intressen, mediesäljare och även där vill vi jobba inom samma område. Sporten, vilken låda vi höll igår när det var match! Som sagt kan det bli en del bråk... Men trots allt detta är jag glad att vi är så lika som vi är. Hade vi inte varit det hade det nog inte varit bra heller, han är också min vän och vi har otroligt roligt tillsammans! Så är det.

Hittadeför övrigt en såååå snygg klänning på Zara idag, åhh. Rosa, med lite blommor, rätt kort... Måste bara hitta rätt storelek!

C.

Kommentarer
Postat av: Sara

det var ju kul att höra, men det är en layout som finns tillgänglig att välja på bloggen, så den är inte så speciell ;P den lär ju finnas för dig också.

2008-06-12 @ 09:18:52
URL: http://sarayvonne.webblogg.se/
Postat av: Greger & Gertrud Gregorius

Nu är den ultimata Blogglistan här -- GREGORIUS BLOGGTOPP!

Är Din Blogg med på listan???

Kom och kika...

/GG

2008-06-12 @ 12:26:52
URL: http://www.metrobloggen.se/gregorius

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0